Zoeken

Ethos van eBay-afbeeldingen: enkele punten om te assimileren

Richtlijn voor eBay-afbeeldingen

Een zeer bekend feit over zware online verkopen is dat hooggeplaatste websites meer voordelen voor uw bedrijf kunnen opleveren. Als we het hebben over de heersende e-commercemerken, is Ebay degene die spontaan in onze gedachten knippert. Als u uw producten op eBay aanbiedt, gaat u een stap vooruit in de richting van het succes van uw bedrijf. Vandaag zal ik u inzicht geven in enkele belangrijke aspecten die u moet weten bij het afleveren van productafbeeldingen op eBay.

  • Verplichte afbeeldingen voor vermeldingen: Er was een tijd dat vermelding zonder afbeeldingen acceptabel was, maar nu, volgens de laatste updates, is deze volledig verlaten. Mogelijk biedt u diensten of producten aan die niet gefotografeerd kunnen worden. In dat geval kunt u hulp zoeken op internet en gratis afbeeldingen vinden die bij de service kunnen worden geleverd.
  • Minimale grootte van de afbeelding: De foto's voor eBay hebben enkele standaardformaten die moeten worden gevolgd terwijl u ze ontwerpt en bewerkt. Volgens de vereiste is de minimale afbeeldingsgrootte 500 pixels voor de langste zijde. Terwijl jij foto's bewerken voor eBay, moet je wel rekening houden met de omvang. Terwijl u bepaalde camera-aanpassingen maakt, zoals het standaard instellen van hoge of gemiddelde fotokwaliteit, kunt u foto's van optimale kwaliteit garanderen. (Klik hier om uzelf te informeren over het fotoformaat met behulp van deze demovideo)
  • Geen afbeeldingsframes: eBay-fotocentrum staat u niet toe om afbeeldingen met enige vorm van randen of kaders te gebruiken. Het kan alleen worden toegestaan ​​als er een natuurlijke rand om het product zit met een zeer neutrale gekleurde achtergrond.
  • Beleid voor Watermark: Foto's maken voor eBay is niets ingewikkelds als je een paar noodzakelijke richtlijnen volgt. Omdat watermerk een belangrijk onderdeel is van stockfoto's, volgen hier de richtlijnen voor afbeeldingen met een watermerk. Als zodanig, foto's op eBay mogen alleen een watermerk hebben als u het doet voor de herkomst en om het bezit van afbeeldingen door uw merk te vermelden. Er zijn geen promotiestunts toegestaan ​​via de afbeeldingen, zoals specifieke details of klantbeleid. Regels voor watermerk zijn:
  1. Het mag niet meer dan 5% van de afbeelding zijn
  2. De dekking van het watermerk moet 50% zijn, zodat het product volledig transparant is.
  3. U mag geen enkele link in het watermerk plaatsen.

Om ervoor te zorgen dat uw watermerk voldoet aan de gedefinieerde normen en geen belemmering vormt voor de normen van: eBay-foto's, kunt u de eBay-service voor het maken van watermerken gebruiken. De optie kan worden gevonden in het gedeelte met het aanbiedingsformulier onder de naam "Breng je item tot leven met foto's".

  • De afbeeldingen helder houden met tekst en afbeeldingen: Elke vorm van tekstgebruik of grafische afbeeldingen op de foto's is beperkt. Foto's op eBay moet duidelijk zijn uit het gebruik van logo's of citaten. Alles dat verplicht is om samen met de afbeelding te worden getagd, moet eerst in de titel, ondertitel en artikelbeschrijving van het product worden geplaatst.
  • Gebruik van stockfoto's voor nieuwe artikelen: De afbeeldingen die al zijn gebruikt voor een eerder vermeld product, kunnen niet worden gebruikt voor een nieuw product. Catalogusafbeeldingen mogen worden gebruikt, maar ook in dat geval mag u die afbeeldingen niet als primaire afbeelding van het nieuwe product maken. De vrijstellingen worden alleen gegeven in het geval van boeken, videospelletjes, films, video's, enz. categorieën. Het wordt echter aanbevolen om een ​​unieke foto te bedenken voor een gloednieuw product.
  • Faciliteren van de functie van vergroting: Afbeeldingen met een perfecte resolutie kunnen profiteren van de gratis zoom- of vergrotingsfunctie zodra de knop item bekijken is ingeschakeld. Voor aanbevolen afmetingen van de afbeeldingen kunt u 800-1600 pixels aan de langste zijde gebruiken. Elke afbeelding die niet aan de criteria voldoet, kan niet profiteren van de vergrotingsfunctie.

Het maken van eBay-foto's is vrij eenvoudig voor fotografen die goed op de hoogte zijn van de reeks normen die moeten worden gevolgd. Voor elke vorm van hulp kunt u ook eBay-fotoapparatuur gebruiken. Dus om uw producten op 's werelds toonaangevende platform te plaatsen, kent u nu de verplichte facetten.

gerelateerde berichten