Zoeken

Eenvoudige stappen om te fotograferen met Live Model

Je moet de live modelfotografie hebben beluisterd en bekeken; het is heel gebruikelijk in elke website die zich richt op de online verkoop van de producten. De producten worden aan de klanten verkocht door ze samen met de levende modellen te tonen of door mannequins te gebruiken. Het belangrijkste doel van de online verkoper is om meer en meer verkopen te genereren door het product te laten zien in de meest aantrekkelijke en oogverblindende look die opvalt in de hoofden van de eerste van de klant in de eerste ontmoeting. Hierin heeft modelfotografie het belang gestolen, omdat het de perfecte manier is om een ​​professionele, originele en goed uitgevoerde look van het product te creëren en het ook de klanten ertoe aanzet het product en zijn vorm en grootte te visualiseren, ervan uitgaande dat het door hen wordt gedragen. Dus leer deze zeven stappen als je de magie van het uiterlijk van het product wilt creëren. Dus laten we beginnen:

Kies het model

Het ligt voor de hand dat je voor het fotograferen met het model eerst je eigen model moet kiezen dat klaar staat om met je aan de slag te gaan tegen de vermelde prijs. Het andere belangrijke punt waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het model, is om te zien of uw product er goed uitziet op het door u geselecteerde model of niet, afhankelijk van de vorm en grootte van het product en als het er niet uitziet zoals u wenst, kunt u het model gemakkelijk veranderen afhankelijk van uw behoefte. Voor betere resultaten moet je de consistentie behouden door te werken met hetzelfde model dat je hebt geselecteerd voor het weergeven van je hele productassortiment.

Ruimte-opstelling

De inrichting van de ruimte is essentieel om te beheren, zowel voor de apparatuur als voor het model. Verschillende apparatuur zoals camera, wit papier, statief, verlichtingsapparatuur heeft ruimte nodig voor productopnamen. Je moet er ook rekening mee houden dat je model ook voldoende ruimte krijgt om vrij te bewegen om je aanwijzingen te volgen en om precies in het frame te focussen. Je kunt ook de achtergrondgrenzen instellen, omdat het helpt om te weten dat het model in het frame blijft en hij precies weet waar hij de camera moet richten. Onthoud dat u elke achtergrond- of beeldstabilisatie van uw keuze kunt gebruiken, maar u moet dat bij al uw producten behouden om consistentie te garanderen.

Zorg voor het juiste licht

De belangrijkste vereiste voor het maken van foto's is voldoende verlichting, wat zeer noodzakelijk is om uw foto's te laten opvallen. De niet te vergeten verlichtingsapparatuur zijn Speedlight, paraplu's en continue softboxlampen met standaards. U moet deze apparatuur goed beheren met de installatie en ervoor zorgen dat het licht dat op het model valt niet te hard is of dat u de hoek van de snelheidslichten moet veranderen. Blijf experimenteren met de verlichting totdat het model arriveert om de perfecte foto's te maken.

Uw model positioneren

Nu vereist de volgende stap dat u uw model in de ruimte plaatst die u hebt voorbereid om uw visie te bereiken. Zorg ervoor dat het model uw visie begrijpt, zodat hij effectief de juiste positie kan innemen. Je kunt het handiger maken door het kruis op de vloer te maken op basis van je camerapositie van waaruit je de perfecte foto's maakt. Het zal ook gemakkelijk zijn om voor het model te werken door de X-markering te volgen.

Fotografeer altijd in breedbeeld

Er zijn veel eisen voor alle websites met betrekking tot bijsnijden en marges waaraan u moet voldoen. Hiervoor moet je echt in breedbeeld fotograferen, je moet dus voldoende ruimte rond alle zijkanten van het model laten zodat je gemakkelijk de gewenste aanpassingen kunt maken.

Richt je model

Model werkt op uw aanwijzingen, dus probeer ze aanwijzingen te geven die bij uw visie passen. U kunt ze vertellen dat ze in verschillende richtingen moeten kijken, afhankelijk van uw vereisten. Maak het liefst meerdere opnames vanuit verschillende hoeken en in verschillende poses om daaruit de beste beelden te selecteren. Ga niet uitweiden om afleiding van de klant te voorkomen.

Post-productie

U kunt het proces niet voltooien zonder postproductie, omdat het zeer relevant is om aanpassingen aan te brengen, zoals bijsnijden, huidaanpassingen, verlichtingsaanpassingen, rimpelverwijdering, enz. om de afbeeldingen op een echte manier een perfect en aangenaam uiterlijk te geven.
Volg deze stappen voor modelfotografie om de juiste vorm en maat van het kledingstuk aan uw klanten te communiceren.

gerelateerde berichten