Zoeken

Ontdek de krachtige nieuwe functies van Photoshop versie 13

Nieuwe functies van Photoshop 13

Sinds 1990, het jaar van de lancering van Adobe Photoshop, heeft deze software veel updates en innovaties ondergaan. Elke nieuwe versie van Photoshop verwelkomde epische nieuwe functies die het gebruik vereenvoudigden en het interessanter en vindingrijker maakten. Momenteel gebruiken we de 13th versie van Photoshop die fijn is ingekapseld met geweldige nieuwe functies en upgrades. Deze functies verleiden elk oog. Of u nu een beginner bent die Photoshop leert of een professional bent in webdesign of fotografie, u zou deze verbazingwekkende functies graag aan uw Photoshop-kennisboek willen toevoegen.

Dit artikel draait om 3 van de belangrijkste toevoegingen in PS. Er zijn veel opmerkelijke upgrades waar u graag meer over zou willen weten. Dit artikel geeft u inzicht in de nieuwste elementen en voor de gedetailleerde kennis; je kunt altijd een volledige cursus voor PS element 13 raadplegen. Je kunt opmerkelijke boeken op de markt vinden die zijn geschreven door enkele van de bedreven spelers in Photoshop-ontwerpen.

Laten we wat meer graven naar de 3 invloedrijke toevoegingen van PS Element 13:

Suggesties voor bijsnijden:

Welnu, dit is de eerste toevoeging in Element 13 van Photoshop. Deze tool is beschikbaar om 4 suggesties over het bijsnijden van de afbeelding naar voren te brengen. U kunt dan de optie selecteren die tot de meeste professionele resultaten kan leiden. Het ligt volledig in de hand van de gebruiker of hij een van de voorgestelde opties wil selecteren of gewoon de aanbevelingen wil weigeren en voor zijn persoonlijke keuze van bijsnijden wil gaan.

Photoshop-uitsnijdingstechniek

 

Het gebruik van deze tool is vrij eenvoudig. Open eenvoudig een afbeelding terwijl u de tool uitprobeert. Klik op de bijsnijdknop in de optiebalk en als resultaat ziet u vier miniaturen die onmiddellijk op het scherm verschijnen. Deze miniaturen zijn de voorgestelde bijsnijdopties die u kunt bekijken en selecteren volgens uw vereisten.

Snelle modus-effect:

De versie van Photoshop is uitgebreid naar nog veel meer subniches. Alles is gevormd met een geweldige nieuwe ondertitel. U kunt nu bijvoorbeeld genieten van 4 variaties van de meest gewenste effecten voor een verbetering van 50 met één klik. Bij gebruik van de expertmodus verschijnt het effect op een dubbele laag, vervuld met een laagmasker. Hiermee kunt u het effect van elk deel van de afbeelding verbergen en waar nodig weergeven. Deze toevoeging is erg handig voor mensen die graag experimenteren met effecten en filters op de afbeeldingen in PS.

Effect creëren in photohp

Foto samenvoegen Panorama:

Welnu, met de functie van Photo Merge Panorama kunt u meerdere foto's samenvoegen in één afbeelding. U kunt meerdere afbeeldingen, bijvoorbeeld landschapsscènes, in verschillende stukken gebruiken en deze gebruiken om een ​​panoramisch beeld in een afbeelding te creëren. Alle hoeken kunnen eenvoudig worden ingevuld door deze functie. Je kunt de functie vinden door naar het bestandsmenu te gaan. Klik op Automatiseren en ga vervolgens naar de functie Foto-samenvoegen. Bij het selecteren van de afbeeldingen van uw waarschijnlijkheid, kunt u ze samenvoegen en overvloeiopties gebruiken voor verdere verrijking van de afbeelding.

Panorama - Afbeeldingen samenvoegen

gerelateerde berichten