Zoeken

Verschillende lichteffecten voor productfotografie

E-commerce winkel werkt volgens een zeer eenvoudige mantra, namelijk productfotografie. Voor het succes van elke online winkel is het belangrijk om mooie afbeeldingen te maken die de kijkers aanspreken en overtuigen om het product direct te kopen. Hoewel onderzoek heeft aangetoond dat de verkoop stijgt wanneer de afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en ook uw portal verder wordt gedeeld wanneer u de klanten voorziet van premium afbeeldingen.

Saaie en onflatteuze afbeeldingen creëren twijfel over uw merk bij uw klanten. Mensen zijn erg voorzichtig bij het online kopen van dingen, omdat ze het product niet kunnen vasthouden voordat ze het kopen, dus het wordt jouw verantwoordelijkheid om hen het beste te geven wanneer ze in jouw winkel winkelen. Bij het maken van foto's speelt camera de belangrijkste rol en daarna geeft belichting een nieuwe dimensie aan de opnames. Het is essentieel dat de afbeeldingen er consistent en mooi uitzien wanneer ze in de catalogus worden geüpload, dus hier zijn vier manieren om verlichting in te stellen tijdens het fotograferen.

Dramatische verlichting

Om een ​​emotionele sfeer in de afbeeldingen te creëren, is dramatische verlichting een geweldige manier. Met deze verlichting wordt een mooie contrasterende look van de kleding gecreëerd en als je naar het eindresultaat kijkt, zien de afbeeldingen er fantastisch uit. Je zult zien dat het licht van de verlichte kant naar geen licht valt. Zorg ervoor dat het licht op de achtergrond laag blijft, weg van het onderwerp om onberispelijke resultaten te krijgen.

Zachte verlichting

Zachte verlichting helpt bij het wegtrekken van het model van de achtergrond om een ​​natuurlijk en realistisch effect te creëren. Omdat de belangrijkste focus ligt op het onderwerp dat alleen door het model wordt vastgehouden of gedragen, helpt zachte verlichting om de focus nauwkeurig te houden door licht te plaatsen om de details te benadrukken. Met dit soort verlichting dekt u alles af en verwijdert u eventuele slechte schaduwen. Als je verschillende effecten wilt creëren in de geschoten beelden, moet je experimenteren met verschillende verlichtingsinstellingen door de reflectorpositie en andere lichtlampen te veranderen. Als het niet veel is, krijgt u iets unieks om aan de resultaten toe te voegen.

Neutrale verlichting

Dit is de meest basale verlichting waar normaal gesproken iedereen graag voor gaat. Voor de mensen die elk detail in gelijke verhoudingen willen zien, kunnen neutrale verlichting kiezen, omdat ze de volledige toon van het product kunnen zien of tonen. Voor kleding- of mode-e-commercewinkels werkt neutrale verlichting perfect, aangezien de belangrijkste focus ligt op het weergeven van elke centimeter detail aan het publiek om hen te helpen een eerlijke beslissing te nemen om het product al dan niet te kopen. Om dit effect te bereiken, moet u de achtergrond- en voorgrondverlichting hetzelfde en op volledige intensiteit houden. Zorg ervoor dat u eventuele schaduwen op de vloer verwijdert.

Conclusie

Schaduwen zien er slecht uit als de klanten worden afgeleid terwijl ze het product zien. Zoals u wellicht weet, trekken de schaduwen de aandacht weg, dus u moet zich er absoluut op concentreren om de lichtinstellingen in alle opzichten perfect te houden die passen bij de eisen van de klant. Maak de foto's mooi en evenwichtig in de hele online winkel om een ​​standaard te behouden.

gerelateerde berichten