Zoeken

Knip de complexe achtergronden uit met afbeeldingsmaskering

Productcatalogi, brochures en tijdschriften zijn sinds enkele jaren in de mode. Het kost nogal wat moeite om deze te ontwerpen, want er is behoefte aan verbluffende afbeeldingen die de ogen van de kijkers aanspreken. Om die oomph-factor toe te voegen, komt beeldmaskering in de scène, net als bij het gebruik ervan, je kunt de complexe achtergronden wegsnijden en het onderwerp er gefocust uit laten zien. Meestal is het maskeren van afbeeldingen voor brochures, tijdschriften en catalogi een perfecte service, omdat u de afbeeldingen met afgeleide of witte achtergronden gewoon niet kunt toevoegen.

Het is belangrijk om afbeeldingen met transparante achtergronden toe te voegen om ervoor te zorgen dat de kijkers zich verbonden voelen en hun focus alleen op het onderwerp houden. Dus beeldmaskering helpt bij het verwijderen van de complexe achtergronden waar het uitknippad niet van toepassing is. Maskeren werkt op de harige, harige of semi-transparante dingen zoals rook, veren, licht, chiffon, vuurvlammen enz.

Is het mogelijk om de achtergronden te isoleren?

Ja, natuurlijk is het mogelijk. Het uitsnijden van de moeilijkste afbeeldingen uit de achtergronden is mogelijk met beeldmaskering. Hoewel het niet eenvoudig is om te doen, kun je het met beeldmaskering feilloos doen. Zoals je misschien weet, is het verwijderen van de achtergronden nogal vervelend, want zelfs na zoveel perfectie laat je iets achter dat het uiterlijk van de hele foto verpest. Om daarmee om te gaan, verlicht afbeeldingsmaskering u door het voorrecht te geven om de complexe afbeeldingen uit hun achtergrond te extraheren.

Dat valt niet te ontkennen, er kunnen enkele complexiteiten of fijne details in de afbeeldingen zijn die moeilijk te extraheren zijn met behulp van hulpmiddelen voor het verwijderen van achtergronden in Photoshop. Maar met Photoshop is het nu gemakkelijk om de afbeelding gemakkelijk uit te snijden en de resultaten natuurlijk te houden.

Technieken voor het maskeren van afbeeldingen

Beeldmaskering is een heel ander concept dan uitgesneden afbeelding en heeft dus ook zijn eigen technieken. Hier komt de lijst:

  • Alfakanaalmaskering
  • Collage maskeren
  • Transparantie maskering
  • Doorschijnende maskering
  • Geavanceerd maskeren

Om het samengestelde beeld met schone randen naar voren te brengen, doet de beeldmaskeringstechniek wonderen. Van alle bovenstaande methoden is alfakanaalmaskering de meest gebruikte techniek om de meest uitdagende achtergronden van de afbeelding te verwijderen. De resultaten zijn verbluffend en dat is ook de reden waarom het wereldwijd de meest gebruikte methode is. De fotografen of experts op het gebied van beeldbewerking gebruiken hun vaardigheden terwijl ze de beeldmaskeringstechniek toepassen om de resultaten op een perfecte manier te krijgen.

Conclusie

Zoals reeds gezegd, wordt beeldmaskering veel gebruikt waar uiterste perfectie vereist is, zoals catalogi, brochures, tijdschriften enz. Het uitsnijden van de complexe afbeeldingen is mogelijk met het gebruik van lasso-tool, pen-tool, magic gum-tool, achtergrondwisser-tool samen met de combinatie van maskeerhulpmiddelen. Het maken van advertenties, banners, aangepaste achtergronden, tijdschriftomslagen, het toevoegen van schaduwen die goed passen bij de afbeeldingsranden, worden allemaal gedaan met behulp van de beeldmaskeringsservice. Wil je het proberen? Ga je gang en bereik de gewenste resultaten.

gerelateerde berichten