Ideeën voor bochtige boudoirfotografie

Ideeën voor bochtige boudoirfotografie

Het schoonheidsgeheim van een meisje ligt in het steigerlichaam, dat goddelijkheid geeft. Een curvy Boudoir Fotografie is een foto om schoonheid te laten zien met een model pose voor jezelf of een speciale. Het zorgt ervoor dat een vrouw zich aantrekkelijk, sexy en zelfverzekerd voelt.

 "Ik kan geen betere weergave van schoonheid bedenken dan iemand die niet bang is zichzelf te zijn." – Emma Steen.

Heb je hulp nodig met ideeën om je schoonheid te presenteren met Curvy Boudoir Photography? Deze blog helpt je daarbij Ideeën voor bochtige boudoirfotografie waarmee je het figuur van de beste kant kunt demonstreren. 

Samenvattend

Deze blog zal het basisidee van Curvy Boudoir Photography met zijn geschiedenis bevatten. Het zal ook bevatten waarom een ​​meisje het moet impliceren en hoe ze zich moet voorbereiden. Bovendien zal het zich concentreren op veel Curvy Boudoir Photography-tips en -ideeën om je schoonheid het beste te benadrukken. Hier is de inhoudsopgave:  

Wat is boudoirfotografie?

Boudoir is ontstaan ​​uit het Franse woord 'bouder' wat mokken betekent. Over het algemeen verwijst het naar de privéslaapkamer van een vrouw. Curvy Boudoir Photography stelt vrouwen in staat zichzelf vrij bloot te geven via kleding, accessoires en houdingen om hun partner cadeau te doen of om een ​​mijlpaal te vieren die het romantische gevoel verzacht.

Ideeën voor bochtige boudoirfotografie

 

Wat is boudoirfotografie? Het is een fotosessie in de slaapkamer waar een vrouw verleidelijke outfits zoals lingerie of een andere jurk draagt ​​om hun beste troeven bloot te leggen. Het staat ook bekend als sensuele fotografie waarbij intieme, hete, romantische en vaak sensuele poses worden gespeeld. 

De eerste boudoirfotografie werd gepubliceerd in 1890, maar sommigen beschouwen het nog steeds als verboden. In die tijd beoordeelde Frankrijk boudoirfotografie als een X-rated nare foto omdat er voornamelijk naakte vrouwen op stonden. Dus mensen gingen er in het geheim mee om. In 1920 maakte fotograaf Albert Arthur Allen in de VS het concept universeel met naaktfoto's, hoewel het nog steeds als schandelijk werd beschouwd. Het werd echter algemeen aanvaard in 1940 toen advertenties pin-ups en curvy modellen gebruikten om mannen ertoe te brengen zich bij het leger aan te sluiten. Van 1950 tot 1960 werden Marilyn Monroe en Sophia Loren boudoiriconen en brachten ze boudoirfotografie naar een nieuw niveau. Boudoirfotografie werd algemeen aanvaard en beschouwd als een professionele kunstvorm in 1970. In moderne tijden concentreert boudoirfotografie zich op zelfbekrachtiging in plaats van mannelijke aandacht die zelfvertrouwen uitstraalt.

 

Ideeën voor bochtige boudoirfotografie

Curvy Boudoir Photography heeft tot doel de schoonheid van de beste eigenschappen van het model te illustreren. Beschouw haar dus niet als een object. Bovendien moet je jezelf als model hydrateren en een lichte snack nemen voor de sessie. Hier zijn de Curvy Boudoir-fotografie-ideeën die u kunt toepassen voor uw fotosessie:

 

1. De draaihouding:

De twisthouding

De draaiende pose is een grappig maar creatief Curvy Boudoir Fotografie-idee dat een unieke visuele aantrekkingskracht zal vormen. Om de pose te creëren, moet je je arm in je bovenlichaam kruisen en je benen over elkaar buigen als een krakeling. Deze pose is ideaal voor een nude of semi-nude look die een beetje van de huid van het lichaam laat zien. De fotograaf moet de foto van bovenaf vastleggen om het visuele vruchtbaar te maken. 

 

2. Naast elkaar:

Zij-aan-zij pose

De eenvoudigste en meest veelzijdige houding is de zij-aan-zij-houding die op alle lichaamstypes van toepassing is. Je moet op het bed liggen, leunend aan één kant van je lichaam in deze houding. Met deze pose kun je een ontspannen maar sexy sfeer illustreren door het lichaam te laten zien terwijl je een push-up bh, korset of een oversized herenoverhemd draagt. Je kunt sieraden toevoegen of tatoeages laten zien.

 

3. Overheadopname:

Vangst boven het hoofd

Een van de meest boeiende Curvy Boudoir-fotografie-ideeën is om het model boven haar hoofd vast te leggen terwijl ze ligt of gaat zitten. Het geeft een verleidelijke glimp van het lichaam en benadrukt het gezicht met speciale kenmerken. Een voordeel van deze pose is dat het de buik plat maakt en de buste benadrukt. Om de pose de moeite waard te maken, let op dat de arm- en beenpositie er natuurlijk uitziet.

 

4. Hefarmen:

Het is een ideale pose voor boudoir plus-formaat fotografie. Om een ​​oogverblindend mooi uitzicht te creëren, zal het model haar armen opheffen, haar borst strekken en de taille benadrukken. Speel met een kaars of lichtketting achter het model om een ​​indrukwekkende halo om haar heen te creëren en schiet vanuit de heupen.

 

5. Speels oog:

Speels oog

Een speelse blik over je schouder geven kan een flirterige, verleidelijke en sexy sfeer creëren in je Curvy Boudoir Fotografie. Met dit Curvy Boudoir Photography Idea zal het model de kijker verleiden om aandacht te krijgen.  

 

6. Praktische taille:

Praktische taille:

Om een ​​militante en gedurfde look te creëren, vraag je het model om haar handen op haar middel te houden en haar ellebogen naar voren te duwen. Zorg ervoor dat de pose niet agressief lijkt; ziet er eerder brutaal uit. Pas tegenlicht toe of leg vast naast een raam om een ​​geweldige foto te maken.  

 

7. Achterover buigen:

Buig terug houding

Het is een van de meest sensuele Curvy Boudoir Photography Ideeën om de aandacht te vestigen op uw beste eigenschappen - vrouwelijke rondingen, billen en bovenbenen terwijl u op de rand van het bed ligt, op uw knieën zit of tegen een muur staat. Bovendien zal het een extatische look creëren die het lichaam afslankt. Aangezien veel meisjes zich ongemakkelijk voelen bij deze pose, kun je deze overslaan als je je ongemakkelijk voelt en andere ideeën proberen.  

 

8. Doorsneden benen:

Een van de meest populaire Curvy Boudoir-fotografie-ideeën is om te poseren met gekruiste benen zittend op een stoel of liggend op een bed. Terwijl u op een stoel of bank zit, houdt u uw handen op het oppervlak. Terwijl je op bed ligt, spray je je haar en richt je je ogen op je hand. Als alternatief kun je je gedragen als een slapende schoonheid.  

9. Vastleggen met schaduwen:

vastleggen met schaduw

Gebruik als idee voor een Curvy Boudoir-fotografie de schaduw om je gezicht en andere lichaamsdelen te verbergen. Het zal een artistieke en mysterieuze look creëren. Het idee is vooral van toepassing op meisjes die Curvy Boudoir-fotografie willen doen zonder hun volledige lichaam te laten zien.

 

10. Zandlopervorm vastleggen:

De meeste meisjes vinden het leuk om een ​​zandloperlichaamsvorm te creëren als een Curvy Boudoir-fotografie-idee. U kunt een korset kiezen om een ​​prachtige vorm te ontwikkelen. Het benadrukt de rondingen die de foto opvallend en sexy maken. Voor het beste uiterlijk kruis je je benen en strek je je armen en hoofd naar boven. Je kunt ook je handen op de taille plaatsen.

 

11. Leg de beste eigenschappen vast:

Omdat het lichaam mooi is en je er het meest van houdt, kun je de schoonheid van de beste eigenschappen van dichtbij vastleggen als een Curvy Boudoir-fotografie-idee. Om het idee te implementeren, kun je de benen van dichtbij fotograferen terwijl ze schoenen dragen, armen of handen die armbanden, ringen of andere delen rafelen om hun schoonheid te illustreren. 

 

12. Gebruik transparante stof:

Transparante stof toevoegen aan je ronde boudoirfotografie is een indrukwekkend idee. Bedek je intieme plekjes met een fijn vitragegordijn van het raam en leg de foto vast tegen een donkere achtergrond. Als alternatief kunt u een transparante bruidssluier of -outfit dragen om een ​​aantrekkelijk beeld te creëren. 

 

13. Zithouding:

Deze pose is een sexy idee voor meisjes met een maatje meer om delicate lichaamshoeken te onthullen. De zittende houding waarbij de benen naar voren worden gespannen in een stoel of bank verbergt de dikke buik, accentueert de rondingen en maakt de benen optisch langer. Leg de foto vast vanuit een onderscheidende hoek om meer uniekheid toe te voegen. 

 

14. Speel met licht:

Speel met licht terwijl je de Curvy Boudoir Photography Ideas implementeert om een ​​romantische en mysterieuze look te creëren. Je kunt kerstverlichting, kaarsen of zonlicht gebruiken om speciale lichaamskenmerken te verlichten en de rest van het lichaam in het donker te houden. Je kunt het gouden uur-effect toepassen op je iPhone-camerafilter. Volg iPhone-fotografietips voor meer informatie. 

 

15. Schiet van achteren:

Ben jij een mysterieuze minnaar? Dit idee is voor jou om jezelf op een sexy en mysterieuze manier te illustreren. Je moet vanaf de achterkant fotograferen, waarbij je je concentreert op de rondingen van het lichaam zonder je gezicht te laten zien. Het gebruik van natuurlijk licht met kunstzinnigheid zal een goed resultaat opleveren. 

 

16. Schiet buiten:

Als je een hodofiel bent, kun je buiten schieten door te implementeren Ideeën voor strandfoto's of fotograferen in het bos. Je kunt verschillende soorten badkleding, doorschijnende stoffen, lingerie of lingerie met een jasje dragen. Zorg er bovendien voor dat er niemand in de buurt is tijdens het fotograferen. Je kunt op het zand en het water zitten, staan ​​of liggen met behulp van zeeschelpen als rekwisieten om het lichaam te verbergen. In het geval van het bos kunt u gras, bomen, enz. Gebruiken als rekwisieten en het lichaam bedekken voor dergelijke foto's.

 

17. Fotograferen tijdens de douche:

Herinner je je de opmerkelijke douchescène in de film 'Psycho' nog? Douchen is vrij sensueel in het genereren van expliciete en verleidelijke foto's. Je kunt douchemomenten vastleggen door je rondingen te laten zien in je Curvy Boudoir Photography. Als je je ongemakkelijk voelt om het hele lichaam te onthullen, kun je een badkuip gebruiken om te pronken met je beste eigenschappen zonder veel bloot te geven. 

 

18. Gebruik verschillende rekwisieten:

Gekruiste benen

Rekwisieten zijn een geweldig element voor elke fotografie, en Curvy Boudoir-fotografie is niet uitzonderlijk. Je kunt bloemen, gitaren of andere muziek- of sportinstrumenten als rekwisieten gebruiken en sommige lichaamsdelen bedekken om opvallende foto's te maken. Het gebruik van een spiegel als rekwisiet heeft voordelen bij het creëren van verbluffende beelden waarin je jezelf dubbel ziet in het echt en spiegelreflectie.  

 

19. Creëer Myriad Look:

U kunt een andere opvallende look creëren in uw Curvy Boudoir-fotografie. Je kunt laarzen en een hoed verzamelen om een ​​cowgirl-look te creëren en de hoed gebruiken om het lichaamsdeel dat je wilt verbergen te bedekken. Met bontcapes met klonterige kettingen, rode lippenstift en een kapsel kun je de look van Marilyn Monroe creëren. Bovendien kun je een engelenlook creëren door felgekleurde lingerie en vleugels in contrasterende kleuren te dragen.

 

20. Monochrome afbeeldingen:

Monochroom is sober en elegant. Onderschat dus nooit de schoonheid van zwart en wit. In plaats daarvan, door monochrome kleuren te implementeren, kunt u uw Curvy Boudoir-fotografie-ideeën opfleuren met een gedurfde, verleidelijke en explosieve look. Afbeelding uitsnijden kan u helpen een monochroom effect te creëren door het postproductieproces van afbeeldingen toe te passen. 

 

Bochtige Boudoir Fotografie Outfits Ideeën

Wat te dragen? Velen geloven dat alleen sexy lingerie bij Curvy Boudoir Photography past, maar het plaatje is anders. Ik heb al genoemd dat je andere outfits uit je garderobe kunt dragen en sexy lingerie die goed past met goede ondersteuning en details. Dus, voordat je begint met het implementeren van Curvy Boudoir Photography Ideas, laten we er meer over leren Bochtige Boudoir Fotografie Outfits Ideeën om het vruchtbaar te maken. 

Bochtige Boudoir Fotografie Outfits Ideeën

 

 • Beha: U kunt elke ontworpen bh selecteren, zoals gewatteerde push-ups, balconettes of bralettes. Welk ontwerp je ook kiest, controleer de details van de panelen en banden voor een mooie look. 
 • onderbroek: Je kunt verschillende soorten onderbroeken toevoegen die bij de beha passen, zoals een hoge taille, Braziliaanse stijl enz. 
 • body: U kunt een brede selectie bodysuits hebben, afhankelijk van uw vorm en type. Om bijvoorbeeld goede ondersteuning te hebben, kunnen curvy dames gestructureerde stukken dragen, terwijl atletische vrouwen ongestructureerde stukken kunnen dragen. 
 • Laag: Je kunt een oversized overhemd, een leren of spijkerjasje, een zijden badjas of kanten kamerjas als laag aan je lingerie toevoegen die de look zal veranderen en je stijl zal laten zien. 

Kortom, je kunt creatief zijn met je garderobe-outfits. Voor uw comfort kunt u katoen of een andere categorie outfits kiezen, maar het selecteren van zijde zal weelderig zijn voor kunstmatig en natuurlijk licht om een ​​indrukwekkend tafereel te creëren. 

In het geval van kleur is er geen grens, maar het wordt aanbevolen om warme juweelkleuren te selecteren, zoals robijnrood, amethistpaars, smaragdgroen of saffierblauw voor een levendig beeld. 

Het is optioneel om accessoires toe te voegen of dingen eenvoudig te houden. Het is aan te raden om minimaal twee lingerie's te kiezen op basis van de maat waarin jij je prettig voelt tijdens de shoot. 

 

Tips voor bochtige boudoirfotografie

Curvy Boudoir Fotografie is een geweldige manier om jezelf met liefde te behandelen en je schoonheid te ontdekken. Daarom zijn er geen vaste regels voor het maken van de beste foto's. De volgende tips kunnen u echter helpen bij het genereren van sexy afbeeldingen: 

Tips voor bochtige boudoirfotografie

 

 •  Milieu: Naar Leg Curvy Boudoir Photography sensueel en opwindend vast, je zou de sfeer van de slaapkamer prachtig moeten bepalen. 
 • Lofmodel: Boudoirfotografie eert unieke schoonheid. Daarom is een essentieel onderdeel van Curvy Boudoir Photography het prijzen van het model om ze stressvrij en ontspannen te maken. 
 • Camera-instelling: Voor de beste opname gebruik je de brandpuntsafstand 50 en 100 mm en een diafragma van f/1.8 of f/2.8. Stel de sluitertijd in op hoog om camerabewegingen en onscherpte te voorkomen.
 •  Verlichting: Gebruik een diffuser, softbox of natuurlijk licht van het raam om harde schaduwen te voorkomen. Stel achtergrondverlichting in om een ​​aureooleffect rond het hoofd en lichaam te creëren, waardoor de foto aantrekkelijker wordt. Zorg er tijdens het gebruik van belichting voor dat u de foto niet overbelicht of onderbelicht.  

          Handige link: Een overbelichte foto herstellen

 • juiste hoek: Schiet vanuit een lage hoek om de maag te verbergen en kijk naar het krachtige model. Gebruik een lange lens en verhoog jezelf om de camera dichterbij te krijgen. Het maakt je onderwerp langer en dunner. 
 • Opmerking Details: Curvy Boudoir Fotografie is een genre van fotografie waarbij de fotograaf zoveel mogelijk op details moet letten. Schiet echter niet te dichtbij, want zoiets zal de foto verkeerd interpreteren. 
 • Praktijk: Vertel het model om de poses te oefenen voordat je gaat fotograferen. Als je het model bent, controleer dan de poses voor de sessie en repetitie. Vergeet niet dat oefening uw foto's perfect kan maken. 
 • Foto's retoucheren: Omdat je jezelf met Curvy Boudoir Photography Ideas blootstelt aan je speciale of voor jezelf, moet je jezelf perfect op de foto willen hebben. Het proces voor het retoucheren van foto's komt hier in actie en Cut Out Image is er om uw foto's mooier te maken.

 

Waarom Curvy Boudoir-fotografie

Curvy Boudoir Photography is beroemd geworden omdat het gemakkelijk te bereiken is. Tot nu toe heb ik in deze blog ideeën gedeeld voor bochtige poses voor boudoirfotografie. Denk je nu, waarom zou je Curvy Boudoir Photography uitvoeren? Laten we de redenen kennen achter het uitvoeren van de curvy boudoir-fotografie.

Waarom Curvy Boudoir-fotografie

 

 • Uit liefde voor jezelf: We blijven altijd bezig met dingen doen voor andere mensen en vergeten onszelf. Curvy Boudoir-fotografie is een manier om eigenliefde uit te drukken door het lichaam te vieren en tijd en aandacht te geven. 
 • Laat jezelf los: Of het nu krom is of boudoir plus size fotografie, het vertelt het verhaal van jezelf door lichaamsdelen te accentueren. Professionele fotograaf helpt om een ​​mooie sexy versie van jezelf te laten zien.  
 • Mijlpaalviering: Curvy Boudoir Photography Ideas kunnen doelgericht zijn om een ​​speciale mijlpaal te vieren, zoals een bruiloft, 30e verjaardag fotoshoot, afvallen, 1e zwangerschap of een fris nieuw leven beginnen etc. 
 • Je vrouwelijkheid opnieuw spelen: Met Curvy Boudoir Photography kun je je vrouwelijkheidsenergie opnieuw spelen door gezellige, sensuele en soms speelse foto's te maken. 
 • Kunstwerk maken: Vrouwelijk lichaam wordt gezien als het canvas waar de Curvy Boudoir Photography het kunstwerk is. Curvy Boudoir Photography Ideas stelt u in staat waardevolle kunstwerken te maken die u aan de muur, in een fotoalbum of in een tijdschrift kunt hangen. 
 • Glamour-model: De celebrity-modellen die we in tijdschriften zien, zijn zoals wij. Bochtige Boudoir-fotografie-ideeën met professioneel kapsel, make-up en garderobe-ontwerp zullen uw verlangen vervullen om op hen te lijken. Een retouchering op de huid kan de foto's verbluffend maken.    

Handige link: Hoe je iemand bruin kunt maken in Photoshop

Een geweldig cadeau: Het Curvy Boudoir Photography-album kan een geweldig cadeau zijn met sexy foto's voor de partner of iemand van wie je houdt. Je kunt het op elk moment cadeau doen, zoals huwelijkstijd, Valentijnsdag, verjaardag of een bepaalde dag. Het kan ook een verdiend cadeau voor jezelf zijn. 

Woorden sluiten

Ooit was Curvy Boudoir Photography schandalig, maar tegenwoordig wordt het algemeen geaccepteerd. Het draait allemaal om expressie met voorbereiding. Onthoud dat mijn gedachten niet A tot Z zijn van Curvy Boudoir Photography Ideas. Je kunt hier inspiratie opdoen om te improviseren of nieuwe ideeën te creëren. Mijn gedeelde tips en ideeën helpen je op weg. Veel geluk! 

Om meer inspiratie en ideeën op te doen kun je mijn onderstaande blogs bekijken: 

Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten