Creatieve ideeën voor sieradenfotografie en fotografie-instellingen

Meer mensen naar uw producten of diensten trekken is een behoorlijke klus. Je moet creatief zijn en er uniek uitzien om een ​​breder publiek binnen te halen en ze je producten te laten proberen. Er worden verschillende soorten achtergronden en rekwisieten gebruikt om het uiterlijk van de producten te verbeteren en de beste eigenschappen te benadrukken. Als het op sieraden aankomt, moet je extra voorzichtig zijn met de presentatie ervan, omdat mensen zich veel te bewust zijn van wat ze kopen. Bovendien willen ze elk kleinste detail bekijken van het sieraad waarin ze gaan investeren.

Creatieve tips voor sieradenfotografie

Dus hier geven we je enkele ideeën om opvallende sieradenfoto's te maken, bekijk ze eens:

Sieraden Fotografie Tips

Maak om te beginnen het stuk schoon om eventuele vingerafdrukken of vegen van uw sieraden fotografie. Het is belangrijk omdat het bewerken van deze kleine dingen in de postproductiefase veel tijd kost. Dus om het u gemakkelijk te maken, vergeet het schoonmaken niet. Neem een ​​katoenen doek en leg het sieraad op tafel, veeg het langzaam af en zorg ervoor dat je het sieraad niet met blote handen aanraakt. Draag handschoenen om aan de veilige kant te zijn of je kunt ook een tang gebruiken om het vast te houden tijdens het schoonmaken.

Camera-instellingen voor het fotograferen van sieraden

Voor Sieraden fotograferen, moet er een speciaal soort diafragma-instelling worden gebruikt. Gewoonlijk worden kleine of middelgrote diafragma's gebruikt, bijv. f/8, f/11 of f/16 om scherpe en heldere opnamen te maken. In sieraden fotografie, probeer de achtergrond niet wazig te maken en houd zo min mogelijk dingen in de omgeving om een ​​natuurlijk effect te krijgen.

Sieraden Fotografie Verlichting

Natuurlijk licht speelt een grote rol in sieraden fotografie. Hoewel sieraden tegen een reflecterende achtergrond zijn geschoten om kunstmatige reflectie toe te voegen, is natuurlijk licht gunstig. Het is belangrijk om dure verlichtingsapparatuur op te zetten, omdat je misschien 's nachts stukken moet schieten. Maar als je foto's kunt maken in natuurlijk licht, samen met natuurlijke reflectie van de zon, zou dat dan niet geweldig zijn? Het enige wat u hoeft te doen is het product bij het raam te plaatsen, het licht te verspreiden (direct zonlicht kan het hele uiterlijk verpesten en de foto zal te fel lijken) en u kunt op de foto's klikken terwijl uw camera al op het gewenste diafragma is ingesteld. Om het licht te verspreiden, gebruik je wat witte stof en hang je deze aan het raam.

Nu is het zaak waar je de camera moet plaatsen om de foto's goed te krijgen. In principe zijn daar geen vaste regels voor, omdat elke persoon een andere set-up heeft en je moet zoeken naar de meest geschikte hoek van waaruit de foto's perfect zullen zijn. Stel eerst de camera in op handmatige belichtingsmodus en klaar!

Fotograferen met iPhone

Zoals je wellicht weet, is het mogelijk om foto's te maken met je iPhone als je je camera niet bij de hand hebt. Maar daarvoor moet je beslissen op welk platform je de sieraden gaat plaatsen. Aangezien elke website een andere lay-out heeft, is het jouw beurt om de gewenste lay-out te kiezen en dienovereenkomstig op de afbeeldingen te klikken. Als je het niet zeker weet, gebruik dan vierkante fotoformaten.

Focus nu op het stuk en raak de sluiter aan zonder de telefoon te schudden, anders worden de foto's wazig. Ik hoop dat je niet helemaal opnieuw wilt beginnen, dus wees voorzichtig.

Post Production

Als u klaar bent met de afbeeldingen, is het tijd om ze te controleren in fotobewerkingssoftware, bijvoorbeeld Photoshop. Open de afbeeldingen en kijk of er gebreken zijn, zoals schaduwen of een slechte achtergrond. In deze software kun je sprankelende effecten toevoegen met behulp van de filters, schaduwen toevoegen als je hebt gemist tijdens het klikken en ook kleuren verbeteren, indien nodig.

Behalve Photoshop zijn er veel andere toepassingen die op grote schaal worden gebruikt om de saaie foto's te verbeteren. Sommigen van hen omvatten Snapseed, Camera+, PicTapGo, Darkroom en iWatermark enz. U kunt ook uit deze apps kiezen om uw afbeeldingen te transformeren, maar zorg ervoor dat de beeldkwaliteit niet verandert. Welk platform u ook kiest voor beeldbewerking, lees enkele tutorials om de tools op de juiste manier te gebruiken en verbluffende resultaten te krijgen. Zodra u ze gaat gebruiken, kunt u meer functies, filters of effecten ontketenen die op uw sieradenafbeeldingen kunnen worden toegepast om ze er verbluffender dan ooit uit te laten zien.

gerelateerde berichten