Zoeken

Klik op zulke foto's die opgemerkt worden door tijdschrifteigenaren

Het publiceren van de foto's in het magazine is als een droom voor iedereen en als die uitkomt, geeft dat een geweldig gevoel. Is het niet geweldig om je eigen digitale handtekening in het magazine te zien staan ​​onder de foto waarop je hebt geklikt? Om succesvol te worden en de grotere hoogten in je carrière te bereiken, is het belangrijk om te begrijpen dat je niet de enige fotograaf op de markt bent.

Klik op zulke foto's die opgemerkt worden door tijdschrifteigenaren

De gerenommeerde fotografen hebben nauwe contacten met tijdschriftredacteuren, dus de waarheid is dat het niet zo moeilijk is om uw foto's gepubliceerd te krijgen. Om de carrière naar een hoger niveau te tillen, krijgen de fotografen hun foto's in de tijdschriften.

Ga als volgt te werk om uw foto's uit te lichten:

Maak een mooie en aantrekkelijke portfolio

Om de aandacht van de tijdschriftredacteuren te trekken, maakt u een mooi portfolio dat uw talent aan de hele wereld laat zien. Met zo'n portfolio zou het veel gemakkelijker zijn om de bekroonde waardering van de redactie te accepteren. Afhankelijk van uw vaardigheden, enthousiasme en passie kunt u uw portfolio aan een breder publiek tonen. De uitdrukking "Maak hooi terwijl de zon schijnt" is hier echter prachtig van toepassing, want wanneer de redacteur klaar is om uw portfolio te zien, moet u er alles aan doen om het gepubliceerd te krijgen.

Wat is er mooier dan een korte mooie titel aan je portfolio te geven? Nu kan niemand je ervan weerhouden om met je eigen boot in de grote wijde oceaan te varen!

Zet je favoriete uitgever op de shortlist

Stuur uw portfolio nooit naar meerdere uitgevers als u erover nadenkt. Maak een shortlist van een van je favorieten die bij je past en waarmee je comfortabel kunt werken, behalve dat je doorgaat naar meerdere keuzes! Het kan voorkomen dat uw foto's in een tijdschrift worden gepubliceerd dat u niet zo leuk vindt, waardoor u gestrest raakt. Het is dus altijd een goede optie om contact op te nemen met de favorieten en uw foto's te publiceren die de moeite waard zijn.

Behoud de eigendomsrechten

Bij fotografie is het belangrijk om de eigendomsrechten te behouden. Om de controle over uw foto's te hebben, vraagt ​​u de uitgevers om u het bedrag te betalen dat de moeite waard is. Dit is een essentiële praktijk van een professionele fotograaf die iedereen in gedachten moet houden voordat hij de foto's opstuurt.

Heb geduld

Fotografen hebben het moeilijk in de beginfase van hun carrière en daarom is het belangrijk om geduld te hebben om door te gaan. Of je nu een freelancer of een professionele fotograaf bent, opgeven is niet goed. Geduld is de enige uitweg als je een carrière nastreeft en als het erom gaat je spullen gepubliceerd te krijgen, wees dan gepassioneerd en geduldig om de vruchtbare resultaten te behalen.

Aantrekkelijke foto's zijn een grote troef om werk met hoge inkomsten op je af te laten komen.

verpakken

Tijdschriften zijn het meest gewilde stuk papier dat voordelig kan zijn voor uw carrière. Zodra je spullen opvallen, zul je je beroep met een groot hart gaan respecteren. Dus volg deze tips en geef nooit op voordat het te laat is. Veel succes en een fijne dag!

gerelateerde berichten