Zoeken

Kies de beste uitknippadservice - hoe?

Nou, jullie weten allemaal wat een uitknippad is! Het is een vectorvorm of afbeelding die wordt gebruikt om een ​​omtrek rond een object te maken om het uit de achtergrond te halen. Gezien de perfecte resultaten, wordt het uitknippad ook gebruikt voor e-commerce om de achtergronden te verwijderen en het product er professioneel uit te laten zien. Tijdens de verkoop moeten de productafbeeldingen er perfect uitzien en dat kan goed worden bereikt met de clipping path-techniek. Het product uit de achtergrond halen en op een andere effen gekleurde achtergrond plaatsen is een vrij veel voorkomende techniek in de e-commercewereld.

Nu is de vraag hoe u het uitknippad kunt toepassen als u niet op de hoogte bent van de techniek? Of heb je daar geen tijd voor? In dat geval kunt u gebruikmaken van de clipping path-services van de fotobewerkingsbedrijven die hun 100% geven. Het aanbrengen van uitsnijdingen op de afbeeldingen is een tijdrovende klus die veel hard werk en inspanning vereist. Ook kan het voor sommigen saai zijn, maar het is helemaal niet te vermijden. Aangezien productafbeeldingen op de e-commerceportals er digitaal geweldig uit moeten zien, is het uitknippad een integraal onderdeel.

Hier zijn enkele vragen die, indien naar tevredenheid beantwoord, u kunnen helpen bij het kiezen van de beste uitknippad-serviceprovider. Uitchecken:

Wijze van communicatie

Is er een betrouwbare manier van communiceren om contact op te nemen met het bedrijf? Als het bestaat, moet u uw duidelijke vereisten uitleggen, zodat de redactie-expert het allemaal volgens u kan doen. Vertel het bedrijf of u een schaduw rond het product nodig heeft, hoeveel ruimte u aan de randen wilt behouden en alles waarvan u denkt dat het goed is voor uw foto. Vraag indien nodig naar de revisies en als het bedrijf dit weigert, pas dan op! Zoek iemand anders, want revisies zijn belangrijk om de resultaten goed te krijgen.

De goede redactiebedrijven hebben hun eigen interface om te communiceren en gedetailleerde instructies van de klanten op te volgen om een ​​tijdige levering te garanderen.

Hoe worden uitknippaden getekend?

Automatische uitknippaden worden door iedereen gebruikt wanneer de afbeelding niet complex is. Afgezien daarvan worden handmatige uitknippaden gebruikt wanneer de afbeelding te complex is en de randen gedetailleerd zijn. Zoals het verwijderen van harige, harige of van schroefdraad voorziene randen, handmatig knippen komt in scène. Er is software beschikbaar om met elke afbeelding om te gaan, dus vraag de experts tijdens het verzenden van de afbeeldingen naar de methode die ze zullen gebruiken. Omdat automatisch uitknippad tijd bespaart, kost het minder geld.

Voor uw kennis, om de beste resultaten te krijgen, kiest u voor handmatige uitknippaden. Maak je geen zorgen over het geld, want de aandacht van kijkers trekken is alleen mogelijk als de productafbeeldingen er goed uitzien. Als de redactie zowel automatische als handmatige diensten levert, is het goed om te kiezen.

Doorlooptijd

Een goed bedrijf is dat wat tijdige leveringen biedt en de doorlooptijd korter is. Ongetwijfeld is het belangrijk om kwaliteit te krijgen, tijd en geld, maar een bekwaam bedrijf neemt nooit veel van uw tijd in beslag. Met de populariteit van de e-commercewereld zijn clipping path-services overal beschikbaar die in elk hoekje en hoekje kunnen worden gebruikt. Maar om zeker te zijn van de geloofwaardigheid van een bedrijf, is het een heel goed punt om te bepalen of een bedrijf de moeite waard is. De goede bedrijven zorgen voor levering op dezelfde dag of de volgende dag, dus als een bedrijf veel meer tijd nodig heeft, HERHAAL dan uw beslissing.

Reputatie van het bedrijf

Voordat u een provider inhuurt, moet u ervoor zorgen dat ze voldoende ervaring hebben met het omgaan met e-commercefoto's. De vereisten van een e-commercesite zijn behoorlijk anders dan die van huwelijks-, portret- of lifestylefotografie. Lees de getuigenissen van het bedrijf om hun vaardigheden te meten en ontdek of ze al dan niet tevreden of tevreden klanten hebben.

Niet dat als het bedrijf clipping path-services aanbiedt, ze ook geen andere services kunnen bieden. Denk vanuit een langetermijnperspectief en zorg ervoor dat ze zich ook bezighouden met fotoretouchering en basisbewerking. Aangezien u deze services in de toekomst misschien nodig heeft, hoeft u niet naar een ander bedrijf te zoeken. Bespaar tijd, geld en moeite door te investeren in een gerenommeerde en geloofwaardige dienstverlener in plaats van de bronnen te verspillen aan een fraudeur.

Neem deze tips over en ik wed dat u het beste bedrijf zult vinden om aan uw behoeften op het gebied van uitknippaden te voldoen.

gerelateerde berichten