Zoeken

Beste smartphone-apps voor fotobewerking

Smartphone-camera's hebben bewezen een geweldige vervanging te zijn voor professionele apparatuur en uitrustingen in productfotografie. Omdat we weten dat niet elke bedrijfseigenaar zich dure professionals of fotografieapparatuur voor productafbeeldingen kan veroorloven, zijn camera's als een verademing in een dergelijke belastende omgeving gekomen.

Maar de taak is niet gedaan met alleen de fotografie. Daarna moet de bewerking plaatsvinden. Soms denken we dat we spectaculaire foto's hebben gemaakt. Maar als we ze op het laptop- of computerscherm zien, is er zoveel dat we willen bewerken. Maar als onze smartphones ons helpen bij het maken van geweldige foto's, waarom zouden ze dan niet de keuzes naar voren brengen die ook helpen bij het bewerken? Denk je niet dat het nodig is?

Nou jongens, het is niet alleen belangrijk, maar het is ook mogelijk. Er zijn tal van mobiele apps die kunnen helpen bij het maken van deze bewerkingen en die de druk van je af kunnen nemen. Deze apps maken het gebruik van smartphones meer potentieel.

Het kiezen van de juiste app voor jou is tegenwoordig heel eenvoudig geworden. Apps ontvangen ook prijzen voor hun beste prestaties. U kunt ook de app-recensies bekijken en een professional raadplegen om de juiste keuze te maken.

We vermelden nu de beste apps die geweldige recensies hebben ontvangen-

Schieten en Tactiek– Voor opnamedoeleinden raden we u aan de standaard camera-app te gebruiken die al op uw telefoon aanwezig is. Als de resultaten niet zijn wat je wilt, kun je altijd betaalde apps voor Android of iPhone doorverwijzen. Camera Zoom FX is een op Android gebaseerde app die ook is gerangschikt als nummer 1 app op de markt. Deze zal je afbeeldingen zeker naar een hoger niveau tillen.

iPhone Camera+ is natuurlijk een app voor iPhone-gebruikers. De standaardcamera in de iPhone zelf is erg verbazingwekkend. Als u echter niet tevreden bent met de kwaliteit, raden we u aan deze app te gebruiken.

Bewerken- Nadat het fotograferen van afbeeldingen is voltooid, wilt u een app die u kan helpen bij de bewerkingen. We raden Adobe Photoshop Express aan, een gratis bewerkingsapp die beschikbaar is voor zowel Android als iPhone. Deze app is het enige antwoord op al je bewerkingsproblemen.

Delen– Voor expresverkopen is het belangrijk om uw productafbeeldingen naar sociale media te brengen. Daarvoor moet je basis-apps voor sociale media zoals instagram, facebook, twitter en Pinterest bij de hand hebben op je telefoon. De apps voor al deze SM-platforms zijn gemakkelijk verkrijgbaar in smartphonemarkten. Sommige bewerkings-apps geven je ook een kanaal om de afbeeldingen rechtstreeks op al deze platforms te delen. Maar hoe dan ook, u moet deze apps eerst op uw telefoon hebben geïnstalleerd.

Smartphone-productfotografie en -bewerking is een essentieel onderdeel geworden in de e-commercewereld. Mocht je nog achterlopen dan weten we zeker dat na het lezen van dit bericht ook de trends in jouw werkplaats naar voren zullen komen.

gerelateerde berichten