Zoeken

Beste Shopify-thema's voor kleding

Ben je op zoek naar de beste Shopify-thema's voor kleding? Envato is een geweldige marktplaats om een ​​aantal verbluffende en geweldige thema's te kiezen om je eigen thema te bouwen e-commerce winkel. Niet elke marktplaats is zo goed in het aanbieden van actuele lanceringsaanbiedingen als Envato. U hoeft nu niet meer op te zoeken om het beste thema voor uw winkel te vinden, want u kunt nu bladeren door enkele van de beste thema's van Envato voor een ongelooflijke prijs van 29$/maand.

Abonneer u eenmalig en geniet van onbeperkte downloads uit de lijst met meer dan 9000 items. Krijg toegang tot een commerciële licentie wanneer u zich aanmeldt en u kunt deze op elk gewenst moment annuleren. Voor al uw projecten biedt Envato een wereld aan mogelijkheden. Vandaag ga ik enkele van de zorgvuldig geselecteerde shopify-thema's voor uw e-commerceportals noteren. Hier komt de lijst:

BeStore – Premium Shopify-thema

Bestore is een online winkel voor modekleding die met een paar klikken en tikken toegang geeft tot een handvol functies. Gebruik dit thema, maak een lijst van uw producten en trek uw potentiële klanten aan om producten van uw portal te kopen en laat anderen achter. Het kleurenpalet en de achtergrond van dit thema maakt zo'n warme indruk op de kijker dat jouw portal binnen de kortste keren bij iedereen in de smaak zal vallen.

 

Elise - Een echt multi-concept Shopify-thema

Met onbeperkte opties en functies om uit te bladeren, is Elise een favoriet van alle shopaholics. Het kan worden gebruikt voor elk type winkel, zoals kleding, meubels, cosmetica, bloemen, kinderspeelgoed, schoonheid of sieraden enz. De uitgebreide thema-editor en het beheerdersdashboard maken het de beste keuze voor de site-eigenaren.

 

Fashionify - Responsive Fashion Shopify-thema

Fashionify is een thema dat e-commerce gemakkelijk maakt. Uitgerust met functies zoals een plat ontwerp en een kleurrijke look, biedt dit thema een gebruiksvriendelijke ervaring. Het heeft een slim responsief niveau en een verbeterde catalogus voor een betere winkelervaring. Het biedt de kijkers ook een goede visuele ervaring waardoor ze gemakkelijk een eerlijke beslissing kunnen nemen tijdens het kopen.

 

Jms Ceramics Shopify-thema

Een strak, modern en professioneel ontwerp dat puur is ontworpen voor meubel- of decoratiewinkels! Het heeft geweldige en flexibele instellingen die snellere ondersteuning bieden. Jms Ceramics is een stijlvol ontworpen thema dat er aantrekkelijk en elegant uitziet terwijl mensen door de winkel bladeren.

 

Bekijk Store Responsive Shopify Theme – WATZ

WATZ is een responsief premium-thema dat is ontworpen om luxe artikelen zoals horloges, armbanden, sporthorloges, horlogemakers of klokkenmakersportfolio's enz. te laten zien. Dit thema is ontworpen met parallax-effect en heeft een lay-out met meerdere functies, een parallax-diavoorstelling en een productbestemmingspagina. De verbluffende kleurstalen en geavanceerde filterproductnavigatie maken het in elk aspect uniek.

 

Megatron – Veelzijdig Shopify-thema

Megatron is een shopify-thema dat de neiging heeft om de kijkers aan te trekken met zijn fascinerende en flitsende kleuren. Met dit thema kunt u de informatie snel en gemakkelijk vinden.

 

Uptown Jeans - Multifunctioneel thema van Shopify

Uptown-thema is een nieuwe versie die in 2016 is gelanceerd met een responsief ontwerp, compatibel met mobiele telefoons. Dit thema is speciaal ontworpen om Capri, korte broeken, jeans, broeken, t-shirts, jassen, jurken, rokken en schoenen enz. weer te geven. Het ontwerp is uniek, strak, eenvoudig en met geavanceerde functies die het voor iedereen gemakkelijk maken om door de site te bladeren met het grootste gemak.

 

Parallax Shopify-thema - Houten meubeldecoratie

Het is het beste shopify-thema voor houten meubels dat is ontworpen met inachtneming van de behoeften van meubelliefhebbers. Een volledig responsief thema, parallax shopify-thema is zeer geschikt voor meubelwinkels, interieur- of exterieurontwerp en banksalon enz. De sjabloon heeft een parallax-effect dat is ingeschakeld met veel functies om browsen gemakkelijk te maken.

 

Jassenwinkel | Modewinkel Shopify-thema

Een thema dat met totale liefde is ontworpen om de kijkers de beste, stijlvolle en veelzijdige functies te bieden! Het heeft alle functies om indruk op je te maken, zoals een responsief ontwerp, volledig aanpasbaar en ondersteunt ook meerdere valuta. Speel met de kleuren en lettertypen van dit super geweldige modethema om de kijkers te trekken.

 

Navas Responsive Shopify-thema

Navas is een cool thema met tal van functies zoals Twitter Bootstrap, uitstekende ondersteuning, volledig responsieve, aanpasbare lettertypen en geweldige pictogrammen, talloze kleuropties en flexibele paginalay-outs enz. Koop dit thema en ontwerp je eigen e-commerce winkel die zal lokken de bezoekers om uw producten te kopen.

 

Cosmify - Fashion Cosmetic Shopify-thema

Voor elk type cosmetica-, mode- of geurwinkel past het cosmify-thema perfect. De kijkers hebben toegang tot dit thema vanaf pc, laptop of elk mobiel apparaat om een ​​kwaliteitsuitstraling te krijgen. Het heeft aantrekkelijke functies en een aanpasbare lay-out waarmee u de menu's, schuifregelaars, weblettertypen en widgets enz. kunt bewerken. Ook maakt het toevoegen van de afbeeldingslichtbak dit thema productiever.

 

Foodly – ​​One-Stop Shopify Supermarkt

Verleid de smaakpapillen van je kijkers door te kiezen voor dit kruidenierswinkelthema - foodly. Dit thema is perfect omdat het een volledig responsieve weergave, goed gedocumenteerde begeleiding, snellere laadsnelheid en nog veel meer biedt voor de prijs van slechts 29 $. De onbeperkte kleuropties en illustraties maken het een thema dat de moeite waard is voor iedereen die zijn eigen e-winkel voor levensmiddelen wil bouwen.

 

Cake Shop - Shopify-thema voor bakkerij en café

Gewoon WAUW! Dit thema heeft het allemaal. Perfecte looks, responsieve en onbeperkte kleurstalen, dit thema is gewoon geweldig om je bakvaardigheden te laten zien. Breng je creativiteit online en verbaas de wereld met de beste taarten ooit. Het opzetten van een banketbakker online is het beste wat je ooit kunt doen. De krachtige beheerderscontrole van dit thema helpt je om het thema perfect aan te passen, zodat de werking soepel verloopt.

 

Skate Board – Volledig scherm Sport Shopify-thema

Skateboard is een stijlvol thema voor surfplanken, snowboards, skateboards en skaters enz. Breng uw productlijst onder de aandacht en laat de kijkers ze op volledig scherm zien. Het heeft een aanpasbare lay-out met alle interessante functies dat maakt het gemakkelijk te gebruiken. Voor elk soort sportwinkel is dit thema een goede optie.

 

Quato – Shopify-thema

Een thema met een elegante lay-out met een soepele werking is Quato. Het is ook volledig responsief, goed gedocumenteerd en heeft een krachtige beheerderscontrole die u volledige controle geeft over de functies. Pas het aan uw behoeften aan en maak het beste website-ontwerp.

 

Wandelen & Kamperen- Outdoor, Adventuopnieuw Shopify-thema

Maak een geweldige rit met dit shopify-thema voor wandelen en kamperen dat je een volledig gevoel van originaliteit geeft. U kunt mensen een geweldige website laten zien die goed aansluit bij uw publiek, omdat deze een volledig responsief ontwerp, een zeer aanpasbare lay-out en ondersteuning voor meerdere valuta heeft. Maak van uw website een unieke en veelzijdige website om maximale aandacht te krijgen.

 

 

WellDone - Materiaal Shopify-thema

Welldone is het helderste shopify-thema met heldere tinten over het hele thema. Plaats uw producten in een prachtige lay-out in ingetogen kantoorkleuren die de site een verbluffende aantrekkingskracht geven. Volledig responsief, installatie met één klik, onbeperkte kleuren en achtergronden zijn enkele van de beste functies van dit thema.

 

Hallo Mode | Multifunctionele Shopify-winkelsjabloon

Hi Fashion is een cool shopify-thema dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Het heeft meerdere soorten menu-opties, tekstkolommen, tekst met afbeeldingen en tekst met banners. De klant heeft ook op elke pagina toegang tot de winkelwagen zonder de huidige pagina te verlaten. Voor de dagelijkse of wekelijkse aanbiedingen kan de gebruiker een timer instellen en de meldingen ontvangen.

 

ECommerce Shopify Thema Herenmode Stropdassen

Dit thema heeft een geavanceerde beheermodule die eenvoudig kan worden aangepast. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en kan het worden geopend op elk type gadget zoals mobiel, tablet, iPad of laptop vanwege het reactievermogen. Voor elk type winkel is het geschikt en een mooi thema om mee aan de slag te gaan. Dit thema heeft een vervolgkeuzemenu-ondersteuning waardoor het zowel een volledig functioneel als een mooi thema is.

 

Responsief minimalistisch Shopify-thema voor interieur

Minimalist Shopify-thema is een responsief thema dat is ontworpen in 2015. Het is een gebruiksvriendelijk thema met W3C, HTML, CSS3 en mobiele compliance enz. Voor websites zoals salons, interieurontwerpers, bureau, werktafel, luxe winkels of stoelkantoren enz. ., dit thema werkt geweldig. Het heeft een abonnement op een nieuwsbrief en geavanceerde filters die het de mensen gemakkelijk maken om door de site te bladeren. Uniek, strak en modern design!

 

Funify - Minimale responsieve meubels Shopify-thema

Funify is een shopify-thema voor meubels met een strakke uitstraling. Het ziet er goed uit voor online winkels, aangezien de klanten genieten van de prachtige schuifregelaars die perfect zijn om de aantrekkingskracht van de hele website te vergroten. De functies zoals lijst-/rasterwijziging, plakkerig menu, productzoomen en megamenu's enz. zien er elegant en mooi uit. Dit thema helpt je bij het ontwerpen van de betrouwbare en beste website die je je ooit hebt voorgesteld.

 

Coolbaby – Elegant Shopify-thema

Coolbaby is een leuk thema om producten op een elegante manier te presenteren. Het is een volledig responsief thema met volledig geoptimaliseerde afbeeldingen, 12 voorgedefinieerde skins, vloeiend rastersysteem en talloze kleuropties enz. Het biedt ook een SEO-vriendelijk ontwerp en compatibiliteit met meerdere browsers voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

 

Toxi Responsive Skater Shopify-thema

Laat uw website er stijlvol uitzien met dit Toxi responsive skater shopify-thema, aangezien het perfect is om skateboards, surfplanken, skaters en snowboards enz. te laten zien. Dankzij de volledig aanpasbare optie maakt dit thema e-commerce gemakkelijk in de hand. Het ziet er ook zo elegant en intuïtief uit dat het een blijvende indruk op de kijkers achterlaat. Creëer vandaag nog een professioneel ogend online portaal!

 

Canifa – Shopify-thema

Canifa is een helder shopify-thema dat de producten op een verbeterde manier weergeeft, net als voor een online winkel, producten zijn belangrijk. Het is een modethema dat de problemen van kijkers vereenvoudigt door een helder platform te bieden om op te winkelen. Het is ook geweldig om aan te passen voor elke andere online winkel, omdat het is uitgerust met onbeperkte kleuren, krachtige beheerderscontrole en optie voor koptekststijl.

 

Lena – Shopify-thema

Lena is een modethema dat wordt gebruikt voor schoenen, hoeden, handgemaakte artikelen of iets dergelijks. Het is uitgerust met 6 huislay-outs die even uniek zijn om de website een uitstekende uitstraling te geven. Een moderne lay-out, dit thema heeft een geavanceerde, krachtige beheerfunctie met een geweldige ingebouwde schuifregelaar. Of het nu een online winkel is, dit thema is gewoon geweldig.

 

DEShop - Responsieve Shopify-winkelsjabloon

Voor de online winkels zoals digitale gadgets, kleding, mode of meubels is Deshop een tof thema. Het heeft een multifunctioneel ontwerp, een strakke uitstraling en een eenvoudig aan te passen lay-out, waardoor het een veelzijdig thema is. Ingeschakeld met functies zoals CSS3, laagschuifregelaar, aangepast logo, stijlvolle schuifregelaar, uniek portfolio-ontwerp, dit thema heeft het allemaal.

 

Leer - Responsive Fashion Shopify-thema

Leer is een multi-concept shopify-thema dat boordevol ongelooflijke functies zit. Voor de winkels zoals beauty, cosmetica, retail, bloemen, kids en fashion etc. is dit thema de moeite waard. Het maakt winkelen een gemakkelijke klus voor zelfs de beginners en heeft ook een professionele uitstraling om de kijkers aan te trekken.

 

Novetty - Responsief Shopify-thema

Novetty is het populairste shopify-thema met een responsief ontwerp en een kleurrijke lay-out. Het biedt een gebruiksvriendelijke ervaring waardoor het het best verkopende thema is en ook dit thema houdt de bezoekers verslaafd aan uw website.

 

YourStore – Premium Shopify-thema

Yourstore is het beste premium shopify-thema met een groot aantal lay-outs en opties om uit te kiezen. Het is uitgerust met handige functies, een strak en elegant ontwerp en geavanceerde functionaliteit enz. Het wordt ook geleverd met uitgebreide documentatie en ondersteuning waardoor het een bekroond thema is.

 

Emigo – Shopify-thema

Emigo is een multi-concept shopify-thema dat speciaal is ontworpen voor schoenen, mode, accessoires en cosmetische online winkels. Geladen met enkele van de stijlvolle functies, heeft het een moderne stijl van browsen. Het is een verrassingspakket met alle benodigde functies die een enorme boost geven aan uw verkoop omdat mensen gemakkelijk door uw website kunnen bladeren. Zelfs als je het coderingsgedeelte niet kent, werkt dit thema perfect.

Bekijk de bovenstaande lijst om een ​​geschikt thema voor uw online winkel te vinden voor een geweldige prijs van 29$/maand...

gerelateerde berichten