Zoeken

De beste achtergrondverwijderingsservices voor alle soorten afbeeldingen

Voor nieuwe gebruikers zou de ongewenste achtergrond de grootste afleiding zijn tijdens het ontwerpen van iets. Hoewel ze het niet leuk vinden, hebben ze geen idee hoe ze het kunnen veranderen. Sommige mensen houden van een effen achtergrond, anderen van transparant, en mensen die van e-commercediensten houden, geven de voorkeur aan een witte achtergrond.

Photoshop voor het verwijderen van de achtergrond

Hoewel Powerpoint kan worden gebruikt om achtergronden van afbeeldingen te verwijderen, is Adobe Photoshop een geavanceerdere tool die kan worden gebruikt met moeilijke afbeeldingen. Het pengereedschap van Photoshop kan worden geselecteerd om de afbeelding te schetsen. Dit vereist precisie en nette handbewegingen van de gebruiker. Voor complexe afbeeldingen met meerdere hoeken en zijkanten kan alleen een ervaren grafisch ontwerper geweldige resultaten behalen. Sommige afbeeldingen hebben zowel strakke gedefinieerde randen als vage uiteinden. Voor vage uiteinden is het pengereedschap niet geschikt omdat het de randen niet goed kan definiëren. In dat geval halen we die delen niet los van de achtergrond.

Een techniek genaamd fotomaskering wordt gebruikt om dergelijke delen van de afbeelding te verbergen. Nadat het product is uitgesneden en op een witte achtergrond is geplaatst, worden er beeldmanipulatieservices op toegepast. Het uiterlijk van de afbeelding is verbeterd en is gemaakt om aantrekkelijk te zijn voor weergave op het web.

Wie kan de achtergrondverwijderingsservices van Adobe Photoshop gebruiken?

Allemaal

Miljoenen creatievelingen en liefhebbers van fotobewerking willen eenvoudige afbeeldingen nieuw leven inblazen. U kunt interessante elementen aan de afbeelding toevoegen en de ongewenste elementen wegknippen. Mensen maken kaarten, flyers en brochures voor persoonlijk en commercieel gebruik door gebruik te maken van achtergrondverwijderingsservices. U kunt zelfs uw foto's op sociale media verbeteren met deze achtergrondverwijderingsservices.

Marketeers

Volgens de statistieken kunnen afbeeldingen met een witte/schone achtergrond de verkoop met maar liefst 300% verhogen. Nu voor deze kolossale cijfers, wordt het een must voor elke marketeer om hun merken en producten tegen de beste achtergrond te tonen. Bedrijven huren beeldverwerkingsbureaus en gespecialiseerde fotografen in die foto's aanklikken en bewerken zodat ze er aantrekkelijk uitzien. Van brochures, tijdschriften, kranten tot billboards, gebruik deze afbeeldingen overal om uw product te laten opvallen en verkopen.

Online marketing

Voor e-commerce producten wordt het belangrijker om het object tegen een geschikte achtergrond te plaatsen. Als de achtergronden er niet aantrekkelijk uitzien bij de afbeeldingen, worden ze bewerkt en worden de objecten in de bewerkingsfase tegen betere achtergronden geplaatst. Deze foto's worden vervolgens bewerkt door andere bewerkingen toe te voegen, zoals kleurcorrectie, beeldmanipulatie, restauratie, schaduwtoevoeging en fotomaskering. Deze diensten nemen enige tijd in beslag voordat het beeld eindelijk klaar is voor marketing. De professionele experts op het gebied van beeldbewerking en achtergrondverwijdering brengen dienovereenkomstig kosten in rekening voor hun diensten.

Wrap-up

Er zijn talloze soorten achtergrondverwijderingstools en -applicaties beschikbaar die uw afbeeldingen volledig kunnen transformeren en er meer waarde aan kunnen toevoegen. Hoewel geautomatiseerde achtergrondverwijderingsservices kunnen worden gebruikt om producten uit afbeeldingen te verwijderen, geven de handmatige tools betere resultaten. Ze hebben ervaren professionals nodig om aan de afbeeldingen te werken en de wijzigingen aan te brengen volgens de eisen van de klant.

gerelateerde berichten