Zoeken

Achtergrondverwijderingsservices met Adobe Photoshop

Voor e-commerce doeleinden moet een afbeelding perfect zijn. De afbeelding mag geen extra elementen of een ongewenste achtergrond hebben waardoor deze er onhandig uitziet. Foto-uitsnedetechnieken kunnen worden gebruikt om afbeeldingen van hun lelijke achtergrond te bewerken. Deze processen worden gebruikt door professionals in marketing en online services die hun artikelen willen tonen voor e-commerce-activiteiten.

Photoshop uitsnijdservices

Photoshop heeft een aantal geavanceerde en efficiënte hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om eenvoudige afbeeldingen om te zetten in afbeeldingen van hoge kwaliteit. Foto-editors moeten bedreven en ervaren zijn in het vaststellen welke tools moeten worden toegepast voor een bepaalde vereiste voor beeldbewerking. Ze bewerken elke afbeelding handmatig, zelfs als het gaat om bulkbewerking van honderden afbeeldingen. De oude achtergrond wordt verwijderd en vervangen door een betere achtergrond, terwijl andere belangrijke details worden hersteld. Andere retouches zoals kleurcorrectie, schaduwtoevoeging en nekverbindingsservices worden indien nodig toegepast. Deze nauwgezette bewerking levert verbluffende resultaten op, aangezien de productafbeeldingen er perfect uitzien voor presentatie op online portals en andere advertentiemedia.

De uitsnijdtechniek waarin foto-editors gespecialiseerd zijn:

 • De voorgrondafbeelding loskoppelen van de achtergrond
 • De achtergrond wijzigen
 • Een witte/gekleurde of een transparante achtergrond toevoegen
 • Sommige elementen in de afbeelding wijzigen

De achtergrond verwijderen

Uitknippad en fotomaskering zijn twee populaire beeldverwerkingstechnieken voor het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding. Naast het verwijderen van de achtergrond zijn er verschillende verbeteringen aan een afbeelding aangebracht. Het uitknippad wordt toegepast op objecten met harde randen met goed gedefinieerde hoeken en randen. Het pengereedschap van Photoshop is geselecteerd om een ​​nauwkeurige en zuivere omtrek van het product te tekenen en wordt vervolgens losgekoppeld van de afbeelding. Fotomaskering is echter een complexere techniek en wordt gebruikt voor afbeeldingen met vage, harige en transparante randen. Dus in plaats van de ongewenste elementen van de afbeelding te isoleren door ze te omlijnen, worden bepaalde delen van de afbeeldingen gemaskeerd of verborgen.

Waar worden technieken voor achtergrondverwijdering toegepast?

Achtergrondverwijderingstechnieken worden gebruikt in de mode, kleding, voeding, meubels, sieraden en andere branches, waar de productweergave cruciaal is. Reclamebureaus die productportfolio's bouwen en e-commercewinkels hebben beeldverwerkingsservices nodig die gebruik maken van Photoshop-achtergrondverwijderingsservices.

De uitknippadservices die een expert op het gebied van fotobewerking biedt, zijn:

 • Eenvoudig uitknippad
 • Matig uitknippad
 • Complex uitknippad
 • Basis uitknippad
 • Uitknippad met andere verbeteringstechnieken

De aangeboden fotomaskeringstechnieken zijn:

 • Alfakanaalmaskering
 • Maskering van Photoshop-lagen
 • Doorschijnende laagmaskering
 • Haar maskeren
 • Geavanceerde laagmaskering
 • Complexe laagmaskering

Wrap-up

Achtergrondverwijderingsservices met behulp van de Photoshop-tools en -technieken kunnen uw afbeeldingen verbeteren en ze meer verkoopbaar maken. Er zijn gespecialiseerde clipping path-editors die uw afbeeldingen verrijken met behulp van de meest geavanceerde beeldverwerkingstools. Toch ziet het beeld er absoluut realistisch en natuurlijk uit. Er is geen spoor van bewerking op de afbeelding. De beste experts op het gebied van fotobewerking bieden geweldige bewerkingsservices met snelle doorlooptijden.

gerelateerde berichten