Zoeken

Trek bezoekers naar uw merk met Tumblr

Met de groeiende populariteit van de online sector, is het essentieel geworden om ook de online aanwezigheid te behouden. Je hebt misschien gelezen over adverteren via sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram of Google Plus enz. Maar heb je ooit iets gelezen over Tumblr? Het kan een geweldig platform zijn om uw website een boost te geven en naamsbekendheid te creëren bij een breder publiek.

Ongeveer 550 miljoen gebruikers zijn verbonden met Tumblr en delen een onbeperkt aantal blogs en inhoud. Voor online marketingactiviteiten kan Tumblr uw nummer 1 keuze zijn als u weet hoe u het effectief kunt gebruiken. Omdat de online trends in hoog tempo zijn veranderd, ligt de focus van de kijkers vooral op de visuele middelen. Ondernemers hebben er een strategie van gemaakt om hun websites te verbeteren via dit aantrekkelijke kanaal dat als een eye-candy dient voor jongeren en tieners.

Op Tumblr kan men de foto's en video's plaatsen van de producten die ze hebben gekocht, waardoor het het beste platform is voor online shoppers. Mensen kunnen de productafbeeldingen bekijken om te beslissen of ze een bepaald product van de betreffende website willen kopen of niet. Sommige foto's zijn zo inspirerend dat we meteen dingen willen kopen die in die afbeelding worden gepresenteerd. Het gebeurt, het gebeurt!

Hoe betrokkenheid creëren?

Om betrokkenheid bij het Tumblr-account te creëren, kun je online wedstrijden en evenementen houden. Mensen worden gelokt met de aanbiedingen en prijsvragen en bezoeken uw account direct. Creëer speciale aanbiedingen en couponkortingen om gebruik te maken van de echte voordelen van Tumblr.

Ook om uw eigen ruimte in de zoekmachines te maken, kan Tumblr een grote hulp zijn. Via dit platform kunnen veel soorten inhoud worden gedeeld, waardoor uw site of pagina bovenaan in Google komt te staan. Is het geen geweldig platform om meer mensen te bereiken en een betere klantenkring te creëren?

Voorkeursniches voor Tumblr

Tumblr is ongetwijfeld een geweldig kanaal, maar het werkt fantastisch voor slechts enkele niches, dwz

Beauty

Reizen

Buiten Leven

Mode voor mannen en vrouwen

Huishoudelijke goederen en

Automotive artikelen

Als je een van deze winkels hebt, is Tumblr in staat om je het gewenste succespercentage te geven in minder dan de verwachte tijd.

Tumblr voor merkbekendheid

Voordat u verkooporders krijgt, is het belangrijk om naamsbekendheid bij mensen te creëren om hen uw waarde en waarde te laten weten. Het belangrijkste doel van elk merk of bedrijf is om de aandacht van gebruikers te trekken en hun zichtbaarheid te vergroten om organische bestellingen te krijgen zonder betaalde links. Het is wel mogelijk. Als je een enorm netwerk van vrienden hebt, vraag hen dan om je merk te promoten op hun sociale accounts. Om ervoor te zorgen dat een merk de natuurlijke zichtbaarheid bereikt, is de strategie om eerst bekendheid te creëren. Hier laat Tumblr je dat doen door het beste netwerk te zijn om het potentiële online publiek te bereiken.

Aanpasbare Lay-out

In tegenstelling tot andere sociale-mediakanalen, kun je met Tumblr het thema van de pagina wijzigen van de standaardthema's. Zeg vaarwel tegen de saaie lay-out en pas een nieuw thema toe. Voeg aangepaste links toe, verander kleuren, achtergronden en navigatie enz. om de hele pagina een nieuw gevoel te geven.

Ben je verveeld met dat monotone blauwe thema? Maak je geen zorgen! Schakel over naar een ander thema en laat de pagina er uitzonderlijk anders uitzien. Deze functie zorgt ervoor dat uw kijkers langer betrokken blijven en wanneer ze uw pagina bezoeken, krijgen ze een nieuwe lay-out te zien.

Dit gaat dus allemaal over Tumblr die je moet weten!

gerelateerde berichten