Zoeken

Laat Pinterest voor u verkopen: maak een perfect prikbord

Creëer een perfect prikbord

Laat Pinterest voor u verkopen: maak een perfect prikbord: Social Media heeft een toegangspoort geopend voor vele soorten productpromoties. We blijven inhoud krabbelen en delen deze vervolgens op verschillende SM-portalen. Dit alles wordt gedaan om klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat ze kopen wat u aanbiedt. Naast inhoudspromotie hebben we ook een keuze genaamd 'Pinterest'. Deze site helpt je om promotieborden te maken en deze in te dienen bij Pinterest.

Ontegenzeggelijk zijn afbeeldingen veel nuttiger dan inhoud. Mensen zien het product dat hen fascineert en bezoeken uw website voor aankoop. Bij Pinterest gaat het alleen om de presentatie van je bord. Met uw artistieke vaardigheden in het maken van een presentabele pin, kunt u snel veel klanten naar uw website trekken en ervoor zorgen dat ze uw producten kopen.

Onderscheid maken tussen een productafbeelding en een pincode

Pinterest gaat niet alleen over het uploaden van uw productafbeeldingen. Je moet veel meer hard werken om de kijker te verleiden. Het toevoegen van kwaliteitsfoto's op complementaire achtergronden, vergezeld van geweldige inhoud, is hoe je een pin kunt voorbereiden.

Productafbeelding is het ding dat het ijzer zal raken, dus je moet erg selectief zijn bij het plaatsen van de afbeeldingen op Pinterest. Specifieke manieren kunnen u echter helpen een prachtige pin te maken die klanten naar uw website kan trekken.

5 manieren om optimaal te profiteren van Pinterest door je afbeeldingen te gebruiken

De pin moet zo gemaakt zijn dat het de moeite waard is om met anderen te delen. U moet specifieke maatregelen overwegen bij het gebruik van uw foto's op Pinterest. In dit artikel wil ik u informeren over deze unieke manieren.

 • Extra nadruk op de achtergrond:

  Een opgeruimde en schone achtergrond kan als een wonder werken voor je pin. Het is van vitaal belang om van uw product het enige aantrekkingskracht op de Pin te maken. Als je een mooie of rommelige achtergrond gebruikt, zal het klanten met andere dingen bezighouden. Zorg ervoor dat je een effen achtergrond gebruikt, bij voorkeur in pastelkleuren, om je product maximaal te laten schitteren. Volgens statistische scenario's worden resultaten met opgeruimde omgevingen meer gedeeld op Pinterest dan andere.

 • Richtlijnen zijn belangrijk:

  Elk Social Media-platform heeft specifieke beeldrichtlijnen die moeten worden gevolgd. Als je succesvolle pinnen wilt maken, moet je voldoen aan deze vooraf gedefinieerde sets regels die door Pinterest zijn gemaakt. Je vindt alle essentiële afbeeldingsmaten alleen op Pinterest. Ik wil hieraan toevoegen dat je ervoor moet zorgen dat je pin klein is, dat wil zeggen dat de afbeelding kleiner moet zijn dan 10 MB. Als je zware afbeeldingen gebruikt, is er veel kans dat je pin door de klant wordt afgewezen zonder dat deze wordt geopend.

 • Consistentie werkt:

   Het kan zijn dat je duizenden pins aan het bord moet toevoegen, en het ziet er vreselijk uit als er geen consistentie in je pins zit. Het zou het beste zijn als je ervoor zorgt dat al je nagels op elkaar lijken. Het geeft een verfijnde uitstraling aan je board.

 • Verblind door de tinten:

   E-commerceportals zijn beperkt in het gebruik van bepaalde soorten kleuren voor de presentatie van hun afbeeldingen. Mensen zijn zo verveeld met de vergelijkbare weergave van productafbeeldingen dat ze iets verbazingwekkends willen op Pinterest. Het is mijn advies aan jullie om verschillende kleuren voor je foto's te proberen. Zorg ervoor dat kleuren je product mooi aanvullen en dat het niet te krachtig op de pin lijkt te worden toegevoegd. Speel met de tinten en gebruik de juiste kleur voor een mooie presentatie. Voor de professionele uitstraling van de Pin kun je een grijskaart gebruiken.

 • Tijdig posten:

   Nadat je je pin hebt gemaakt, is een andere factor die bijdraagt ​​​​aan superverkopen, het snel plaatsen en opnieuw plaatsen van je pin. Het zou het beste zijn als u een uitstekend tijdsbesef had om maximale klanten te bereiken. Hiervoor kunt u ook de grafiek "Optimale timing voor sociale berichten" raadplegen.

Dus hier neem ik aan dat ik je heb geïnformeerd over de vijf meest acceptabele manieren om de meest oogstrelende pin te maken en deze te gebruiken om de reeks van je verkopen te vergroten.

Social Media is als een oceaan van online marketingmogelijkheden. Het kan u naar een succesvol terrein leiden als u de juiste portal kent om te taggen. Veel plezier met pinnen!

Bedankt voor het lezen over Pinterest voor u laten verkopen: een perfect prikbord maken

gerelateerde berichten