Zoeken

Alles over fotomaskeringsservices die u moet weten

Photoshop levert de grootste bijdrage bij het uitvoeren van alle bewerkingstaken door de gevarieerde verscheidenheid aan hulpmiddelen en technieken te bieden. Fotomaskering is een belangrijk hulpmiddel van Adobe Photoshop dat veel wordt gebruikt door veel editors om de achtergrond van de afbeelding te wijzigen. Dit is de technische tool die alleen door professionele editors wordt gebruikt om de achtergrondverandering achter het object uit te voeren of wordt gebruikt om de onnodige achtergrond te verwijderen. Dit is de tool die alleen de achtergrond van de afbeelding beïnvloedt en niet de vorm of grootte van de afbeelding. Dit is het hulpmiddel waarmee u het uiterlijk van de afbeelding kunt verbeteren door het oorspronkelijke uiterlijk van de afbeeldingen te behouden.

Telkens wanneer u denkt aan het veranderen van de achtergrond van een bepaalde afbeelding die daar niet zo perfect voor is, moet u daarvoor de tool voor fotomaskering of afbeeldingsmaskering overwegen. Het maken van afbeeldingen is het enige hulpmiddel dat is gemaakt om aan uw afbeeldingsbehoeften ten aanzien van achtergrond te voldoen, wat op zichzelf een grote rol speelt bij het improviseren van de afbeelding.

Dit is ook zeer effectief vanuit het oogpunt van de fotografen, omdat ze zich niet steeds opnieuw naar de klant hoefden te haasten om de perfecte achtergrond te krijgen. Ze kunnen gemakkelijk de gewenste look krijgen met behulp van de tool voor het maskeren van foto's die beschikbaar is in Photoshop. Het bespaart ook hun reiskosten en daarmee ook hun inspanningen.

Fotomaskering is echter het technische hulpmiddel, omdat de redacteuren eerst de afbeeldingsbehoeften goed moeten observeren en alleen wanneer ze de wijzigingen erop doorvoeren. Dit verhoogt het werk van de redacteuren, aangezien correcte beeldobservatie zeer cruciaal is om de ambitieuze uitstraling van de afbeeldingen te krijgen. Nog een belangrijk aspect van fotomaskering is dat het ook kan worden gebruikt in combinatie met een uitknippad.

Na deze gedetailleerde bespreking gaan we verder met de soorten fotomaskering:

HAAR/BONT MASKERING: Dit is de meest tijdrovende techniek onder de verschillende andere typen. Bij dit type maskering is het erg belangrijk om te focussen op zachte/dunne lijnranden vanwege de betrokkenheid van haar om die verfijnde look te krijgen. Deze techniek heeft echt een professionele hand nodig.

LAAG MASKER: Dit is het volgende type waarin pentablet wordt gebruikt om zachte en gepolijste randen te geven. In deze categorie past u het masker direct op de laag toe met behulp van de zachte en verfijnde randen die zijn gemaakt met behulp van een pentablet.

TRANSPARANTE OBJECTMASKER: Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit type maskering betrekking op de transparante objecten zoals glas, flessen, stoffen, zonnebrillen, enz. U kunt eenvoudig de achtergrond van de transparante objecten veranderen, maar door de originaliteit te behouden die altijd de belangrijkste focus van de editor.

ALPHA KANAAL MASKER: Dit is het type maskering waarbij u het gemak krijgt om het bestand op elk moment te bewerken wanneer dat nodig is. Met dit type kan de achtergrond worden verwijderd en wordt deze opgeslagen in een alfakanaal waarmee u de afbeeldingen op elk moment kunt bewerken.

Dit gaat allemaal over fotomaskering en de verschillende soorten ervan.

gerelateerde berichten