Zoeken

Een lijst van Tradesy Community-richtlijnen

Tradesy Community-richtlijn voor foto's

 

Tradesy is zoals je weet het snelste en leukste platform om kleding te verkopen. Van de leden die geassocieerd worden met het merk wordt verwacht dat ze zich houden aan het gemeenschapsbeleid van het merk. Het is de bedoeling dat alle leden zich aan de regels houden. De enige manier om van Tradesy de beste marktplaats voor kopers en verkopers te maken, is door deze reeks richtlijnen te volgen. Deze normen worden vermeld om een ​​krachtige, heerlijke en creatieve manier van verkopen en kopen te creëren. Oké, laten we nu naar de richtlijnen gaan die ik hieronder heb vermeld:

  1. De producten die op Tradesy worden getoond, moeten authentieke en niet-herhaalde koopwaar zijn. Bovendien moet de lijst gedetailleerd zijn en alle noodzakelijke informatie over de producten bevatten. De beschrijving van het product moet zeer nauwkeurig zijn en de staat van het product moet duidelijk worden vermeld, zonder verborgen aspecten.
  2. De leden worden geïnstrueerd om spontaan te reageren op vragen of berichten van andere Tradesy-leden.
  3. Alle op de website genoemde voorwaarden zijn van belang voor de aangesloten partijen. Deze moeten onder alle omstandigheden worden nageleefd.
  4. Het wordt aanbevolen om alle soorten interactie met de klant op Tradesy te houden. De communicatie kan de winkelervaring van klanten en vele andere dingen omvatten. Elke andere vorm van informatie die door klanten wordt gegeven of genomen, komt onder geen enkele omstandigheid in aanmerking voor bescherming. U wordt ook verzocht om geen enkele vorm van persoonlijke informatie te verzenden, waaronder e-mail-ID, telefoonnummer, adres, link van andere websites. Als een dergelijk bericht binnenkomt en het beleid van Tradesy hindert, wordt het niet naar de ontvanger gestuurd. De vertragingen in het bericht kunnen u verder verlies opleveren bij het sluiten van de deal.
gerelateerde berichten