Zoeken

Een gevecht tussen de beste productfotografietools: DSLR of SMARTPHONE

Er zijn talloze voordelen van bewonderenswaardige productfotografie. Het helpt bij het opbouwen van klanten, hun frequente bezoeken, kansen op een boost voor het bedrijfsleven en het vertrouwen van de klant. Ook met de veranderende trends van productfotografie kent E-commerce regelmatig conversies. Nu, het belangrijkste om licht op te werpen, is of het te noodzakelijk is om een ​​DSLR-camera te hebben voor productfotografie of dat er een alternatief is.

Omdat we tegenwoordig allemaal smartphones hebben en er uitstekende camera's in zijn geïnstalleerd, is het mogelijk om met een smartphone een perfecte helderheid van productafbeeldingen te krijgen. Welnu, de beeldkwaliteit die onlangs gelanceerde versies van smartphones produceren, zal je in vuur en vlam houden. Het verschil tussen smartphone- en DSLR-kwaliteit bij het genereren van afbeeldingen wordt aanzienlijk kleiner.

Dit artikel is gebaseerd op de scheiding tussen DSLR en smartphones voor productfotografie. Het valt niet te ontkennen dat DSLR-camera's veel beter zijn dan elk mobiel model waarin een ongelooflijke camera is geïnstalleerd. De camera's hebben veel van dergelijke functies die perfecte foto's kunnen maken. Er zijn afneembare lenzen die u kunt gebruiken volgens de vereisten van uw sessie. DSLR-camera's zijn behoorlijk veelzijdig. Voor kleinere objecten kun je macrolenzen gebruiken.

Ook hebben de lenzen die zijn ondergebracht bij DSLR-camera's grotere lenzen die helpen bij het maken van scherpere beelden. Ze zijn vooral handig bij fotografie bij weinig licht. Dergelijke functies zijn niet te vinden in een van de Smartphone.

Dat ging allemaal over DSLR-voordelen. Tegelijkertijd zijn er ook bepaalde valkuilen die hand in hand gaan. DSLR-camera's zijn enorm groot. Het is als een groot, omvangrijk item dat je overal mee naartoe moet nemen. Smartphones daarentegen zijn vrij strak en handig. Ze stellen je ook in staat om foto's direct te delen. Dergelijke functies vind je niet in een camera. Er is nog een vervelend aspect aan het vastleggen van afbeeldingen in een camera, namelijk dat u eerst alle afbeeldingen naar uw computer moet overbrengen en ze vervolgens waar nodig moet gebruiken. Ook zullen de afbeeldingen moeten worden bewerkt die niet rechtstreeks in de camera mogelijk zijn, in tegenstelling tot smartphones.

DSLR is een kostbaar bezit en de post-aankopen zullen u ook in zware financiële crises brengen. Om met de camera te integreren, heb je later meerdere soorten lenzen nodig en geloof me, deze lenzen zijn niet minder. Ze zullen ook veel geld verbruiken wanneer u er een koopt. Ik zou je aanraden om niet zo'n groot bedrag uit te geven aan lenzen en DSLR, tenzij je van beroep fotograaf bent. Als je alleen maar geweldige productfoto's wilt maken, kun je altijd je smartphone upgraden en er een kopen met een betere camera, wat basisverlichting en een statief.

Ik denk dat het gerechtvaardigd genoeg is om een ​​smartphone te ondersteunen, gezien het veelvuldige gebruik en het probleemoplossende vermogen.

We zullen nu enkele van de smartphones bekijken die veelzijdig en ijverig genoeg zijn voor geweldige productfotografie, laten we beginnen met de zware:

iPhone

iPhone, het product van Apple Inc; Het is de eerste keuze van elk individu, gezien zijn unieke eigenschappen en merkwaarde. De laatste tijd hebben we een groots begin gezien van iPhone 6 en 6 Plus. Het is gevormd met een fantastische camera van 8 megapixels. Je moet denken dat in het huidige technologische rijk waar merken tot 41 mp camera's lanceren, waarom ik 8 mp camera als fantastisch aanspreek. Nou, je zult het antwoord heel snel krijgen. De iPhone lijkt de functie hier te missen, maar er zijn andere geweldige functies in de telefoon die u niet ongemakkelijk zult voelen.

iPhone 6 - Productfotografie

Nieuw gelanceerde versies van de iPhone hebben een snellere en fantastische autofocus. U kunt genieten van de functie van belichtingsregeling waarmee u perfecte foto's kunt maken bij alle soorten licht. Dan heb je optische beeldstabilisatie waarmee de lens kan bewegen wanneer je de telefoon beweegt of schudt. Zelfs bij weinig licht maak je scherpere foto's. Momenteel kun je IOS 8 in alle versies van de iPhone gebruiken, waar je veel nieuwe foto-apps kunt vinden. Met deze apps kun je foto's direct bewerken. U kunt de afbeeldingen aanpassen aan de sympathie en indien nodig ook filteren.

Hoewel foto-opslag nog niet veel van de ruimte van je mobiel nodig heeft, heeft Apple de nieuwste versie van de iPhone gelanceerd met een geheugen van 128 GB. Hiermee kunt u zoveel afbeeldingen opslaan als u wilt. Eerder had de iPhone 16 GB opslagcapaciteit of 64 GB. Maar nu hebben opties hun spectrum duidelijk vergroot. Om terug te komen op het onderwerp: de iPhone is volledig geschikt voor productfotografie, gezien de uitgebreide functies. U kunt perfecte foto's maken in elk soort licht dat beschikbaar is. Ook voor opslag heb je enorm veel geheugen. Bewerken is daarom ook vrij eenvoudig; je hoeft niet elke keer je computer of laptop aan te zetten. U kunt eenvoudig foto's vanaf uw telefoon bewerken en ze direct uploaden.

Nokia Lumia 1020

Welnu, zoals ik vertelde over een camera met 41 pixels, hier is het geschikte voorbeeld om mijn punt te bewijzen. Nokia Lumia is een fotografieplateau dat verkrijgbaar is in de vorm van een smartphone. Je kunt je soms ergeren aan de telefoon vanwege de overhangende camera aan de achterkant. Het scherm compenseert echter het ongemak. Het kan hoge resolutie en gedetailleerde foto's produceren. Er zijn verschillende creatieve modi in de camera geïnstalleerd waarmee u foto's kunt maken zoals u dat wilt.

Nokia Lumia 1020 - Foto-opname gebruiken

Behalve dat de afbeeldingen in hoge resolutie zijn, hebben de gedeelde dingen altijd een lagere resolutie om gemakkelijk te kunnen delen. Nokia Lumia 1020 heeft ook de beeldkwaliteit van iPhone 6 overtroffen. Het heeft de neiging om professionele beelden te produceren, zelfs bij minder licht. Hij heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Is het geen competente optie die nek-aan-nekgevechten geeft aan een eersteklas DSLR-camera? Dit model is het meest geschikt voor close-ups en je kunt ook fotobewerkings-apps installeren van de Android Market.

Samsung Galaxy S5

Ik herinner me nog dat toen dit model van Samsung op de markt werd gebracht, mensen gek werden om hun handen om de nieuwe telefoon te wikkelen. Hoe dan ook, dit model is gemaakt met een 16 megapixel camera. Over de cameraspecificaties gesproken, hij heeft een autofocus van 0.3 seconde. Voor situaties met weinig licht vind je Samsungs Isocell beeldsensor. Dankzij deze functie hoef je nooit te klagen over een slechte beeldkwaliteit in donkere gebieden. Iets interessants aan deze smartphone is dat hij een selectief focussysteem heeft. Hiermee kunt u de focus van een afbeelding wijzigen. Met een perfecte autofocusfunctie kunt u de beste beelden van bewegende objecten vastleggen. De opslag van deze telefoon is 16GB en 32GB en heeft een schermgrootte van 5.1 inch. Met behulp van zo'n telefoon heb je zeker geen dure DSLR camera nodig voor productfotografie.

Fotoshoot met Samsung Galaxy S5

Nexus 6

Dit is een geweldige smartphone. Het is gevormd met een 13 megapixel camera en een 6 inch scherm. Wauw, het is groot en verleidt me elke keer als ik eraan denk. Om terug te komen op het punt, de camerafuncties zijn zeer veelzijdig. De optische beeldstabilisatie van de camera maakt het mogelijk om opmerkelijke foto's te maken bij daglicht en in situaties met weinig licht. U kunt een app voor fotobewerking installeren en een oplossing bieden voor alle behoeften op het gebied van productfotografie. Je kunt kiezen uit twee hoofdversies van Nexus 6 die variëren van opslagcapaciteit van 32GB en 64GB.

Nexus 6 - Foto's

Dit zijn dus enkele van de opties die in smartphones kunnen worden overwogen. Omdat we ons zorgen maken over de beste productfotografie, is het belangrijk om de camera te kopen die je geweldige foto's oplevert. U kunt ze vervolgens gebruiken op uw e-commerce portals.

 

 

gerelateerde berichten