Zoeken

Een korte recensie over de beeldvereisten van Sears Commerce Services

SEARS-vereisten voor productvermeldingen

 

Net zoals elk ander e-commerceportaal zijn duidelijke vereiste van afbeeldingslijsten heeft, presenteert Sears u ook een reeks vereisten. Daar gaan we:

  • De URL die voor de afbeelding wordt gebruikt, moet openbaar zijn. Het mag niet met een wachtwoord worden beveiligd, of het nu wordt gehost op uw website of door een derde partij.
  • Afbeeldingen die worden gebruikt, moeten in een van de extensies staan, zoals .jpg of .gif. Terwijl u de afbeelding bekijkt, moet u gemachtigd zijn om op het tabblad aan de rechterkant te klikken en de basiseigenschappen van de afbeelding te openen.
  • Ongeacht het aantal URL's dat is getagd met een item, het systeem zal ze allemaal valideren. De URL's zijn beperkt om te voldoen aan de vooraf ingestelde richtlijnen. Het laat het gebruik van een speciaal teken achterwege terwijl u het een naam geeft. De tekens die zijn beperkt voor gebruik zijn: # $ : ; , / @ % ! [}.
  • De URL die als geldig wordt beschouwd, heeft een afbeeldingsextensie zoals .jpg, .png, .gif, enz. De minimaal toegestane resolutie voor de afbeeldingen is 1600×1600, terwijl de aanbevolen resolutie 2000 x 2000 is. Als u de functie van zoom om op uw foto te worden ingeschakeld, moet u de richtlijnen volgen en moet ten minste één kant van de afbeelding de resolutie van 1600 pixels hebben. Zodra de afbeelding alle vereisten van de website rechtvaardigt, wordt de zoomfunctie automatisch ingeschakeld. Dit is verplicht voor alle nieuwe afbeeldingen. Voor de reeds vermelde afbeeldingen die niet aan deze protocollen voldoen, wordt de zoomfunctie automatisch uitgeschakeld van hun product. Wat de weergave betreft, worden de afbeeldingen bij Sears weergegeven in het vierkant van 185×185 pixels.
  • Er is een variatie van verschillende nichecategorieën op dit platform. Voor tops en jurken zijn de vereisten voor de afmetingen van afbeeldingen anders. De voorkeursweergave van de afbeelding wordt geleverd met een snelheid van 167 x 270 pixels. Voor iemand die de afbeelding niet wil bewerken, zoals bijsnijden, moet u afbeeldingen van de kledingstukken gebruiken die verticaal gecentreerd zijn. Er wordt aangeraden om de afbeelding niet horizontaal weer te geven met de inhoud aan weerszijden van het product gekrabbeld.

Dus, nu we vandaag aan het einde van het onderwerp komen, zou ik willen zeggen dat dit de noodzakelijke protocollen zijn die moeten worden gevolgd als je geassocieerd wilt worden met Sears.com.

gerelateerde berichten