Zoeken

8 effectieve tools om uw productafbeeldingen te optimaliseren

De visueel aantrekkelijke dingen fascineren de kijkers altijd om het product van dichtbij te bekijken. Misschien is dat de enige reden voor de conventionele winkels om smekende etalages en winkelpresentaties van hun producten te doen. Ze gebruiken verschillende rekwisieten om hun producten er aantrekkelijk uit te laten zien en klaar om gekocht te worden. U zult het met me eens moeten zijn dat we de winkels die ons geen nette en smekende uitstraling geven, gewoon aan ons voorbij laten gaan.

Beeldoptimalisatie heeft twee hoofdoorzaken. Met de op SEO gebaseerde optimalisatie kunt u de beste afbeeldingen van verschillende formaten installeren en deze hebben ook invloed op de laadtijd van de website.

Gezien het feit dat er duizenden productafbeeldingen zijn toegevoegd in een e-commerce portal, moet u rekening houden met de mate van uploadtijd. Als uw afbeeldingen niet worden geoptimaliseerd, duurt het lang voordat uw site de inhoud weergeeft. Eerlijk gezegd, niemand heeft tegenwoordig de tijd om te wachten om hun werk gedaan te krijgen. Daarom worden door websitehouders alle mogelijke maatregelen genomen om de verwerking van hun website sneller te laten verlopen.

Zelfs als u een beginnende speler bent in e-commerce, zal er een keer komen dat uw site populair wordt en een enorm aantal bezoekers krijgt. Als u in de beginfase optimalisatie vermijdt, is dat misschien het moment waarop u het verlies begrijpt. Hier zijn enkele van de snelle tips voor het optimaliseren van productafbeeldingen, neem een ​​kijkje:

  • De kwaliteit van afbeeldingen mag niet worden aangetast
  • Ook geen concessie aan de originaliteit van de beelden
  • Zware afbeeldingen moeten worden vermeden
  • Hoogte en breedte van de afbeelding moeten worden opgegeven in pixels
  • Naamgeving van afbeeldingen is erg essentieel
  • Het kenmerk van SRC dat de afbeeldings-URL identificeert
  • Gebruik Trefwoord om de afbeelding te optimaliseren
  • Queryreeksen moeten worden vermeden
  • De afbeeldingen moeten worden afgesloten met XHTML-referentie
  • Tag de afbeelding altijd met een link

De prestaties van de website zijn absoluut noodzakelijk en gezien dat element moet u een standaardset van strategieën voor beeldoptimalisatie gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw website er aantrekkelijker uitziet en verbazingwekkend werkt bij het verbeteren van de prestaties, maar het geeft u ook een betere plaatsing in de Google-ranking. Het zal ook uw online winkelervaring aanvullen.

Op weg naar het volgende deel van ons hoofdstuk van vandaag wil ik enkele van de hulpmiddelen bespreken die helpen bij beeldoptimalisatie. Alle tools die u hieronder vindt, zijn gemakkelijk online beschikbaar. Ze werken het gemakkelijkst en genereren de beste resultaten.

HET GEREEDSCHAP

Compressor.io

Compressor.io is een krachtige online tool om de grootte van je afbeeldingen en foto's drastisch te verkleinen, terwijl je een hoge kwaliteit behoudt met bijna geen verschil voor en na compressie. De beperking van het gebruik van deze tool is dat er slechts één afbeelding tegelijk kan worden gecomprimeerd.

Compressor.io - Hulpprogramma voor beeldoptimalisatie

Smush.it:

Smush.it is de beste online tool voor het optimaliseren van afbeeldingen. Het is een Yahoo-product. Zonder de kwaliteit van de afbeelding in het gedrang te brengen, kan deze tool eenvoudig zoveel afbeeldingen optimaliseren als u wilt. U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk optimaliseren. Deze software heeft de mogelijkheid om verschillende beeldplatforms te verwerken, zoals JPG, PNG, GIF, enz. Deze kunnen allemaal worden geoptimaliseerd tot een grootte van 1 megabyte.

Smush.it - ​​Hulpprogramma voor beeldoptimalisatie

Nietige PNG:

Het is een andere briljante software-optie om afbeeldingen online te bewerken. De door de afbeeldingen ondersteunde platforms zijn JPG, PNG, GIF, enz. In dit geval kunt u tot 20 bestanden in één keer comprimeren tot een grootte van 500 KB. Het betaalde pakket van de software biedt een hogere compressie en vele andere geloofwaardige functies. U kunt elke maand maximaal 5000 afbeeldingen van 1 MB optimaliseren. Als je wilt overstappen naar het pro-abonnement van Puny PNG, moet je $ 3 per maand betalen.

Puny PNG - Hulpprogramma voor beeldoptimalisatie

trimmen:

Trimage is een perfecte platformonafhankelijke tool die u helpt bij het optimaliseren van afbeeldingen. Er zijn verschillende soorten platforms die worden gebruikt voor verschillende soorten bestanden. U kunt OptiPNG, Pngcrush, AdvanceCOMP, JPEGoptim, enz. gebruiken voor verschillende bestandstypen. De bestanden worden in de hoogste kwaliteit gecomprimeerd met verliesvrije niveaus. Het is een gratis tool die compatibel is met Linux- en UNIX-systemen.

TrImage - Optimalisatietool voor afbeeldingen

ImageOptim:

Deze applicatie is bedoeld voor MAC-gebruikers die helpen bij het optimaliseren van PNG-, GIF- en JPG-bestanden. De tool is gekoppeld aan verschillende platforms zoals PNGOUT, Pngcrush, JPEGOptim, Gifisicle, enz. Het is ook een gratis tool en kan worden geüpgraded in de pro-versie. De compressieparameters van topkwaliteit worden gebruikt die ongewenste opmerkingen en kleurprofielen van de afbeeldingen verwijderen.

ImageOptim - Beeldoptimalisatie

Kraken.io:

Het doel van het bouwen van deze tool was om u te helpen met optimalisatiedoeleinden. Het is een eenvoudig hulpmiddel dat wordt gebruikt om afbeeldingen te optimaliseren. Er zijn meerdere methoden die worden gebruikt voor het vergroten of verkleinen en bijsnijden. Het heeft het kenmerk dat het verliesloze afbeeldingen produceert met behulp van losse opties. U kunt ook een WP-plug-in voor de tool vinden. De basisversie van deze software is gratis en als u van betere functies wilt genieten, kunt u ook de pro-versie kopen die beschikbaar is voor $ 9 per maand.

Kraken.io - Beeldoptimalisatie

PNGOUTWin:

Deze software is als een zegen opgekomen voor alle gebruikers van de Windows-interface. Voor de compressiedoeleinden worden zeer technische en eigen gepatenteerde algoritmen gebruikt. Met behulp van deze software kunt u de afbeeldingen eenvoudig converteren en comprimeren van TIFF, GIF, BMP naar PNG en dergelijke. De techniek kan ook omgekeerd werken. U kunt eenvoudig meer dan één bestand tegelijk comprimeren door ze simpelweg te slepen en neer te zetten in het hoofdvenster. Voor persoonlijk gebruik kunt u de tool kopen voor een maandelijks bedrag van $ 14.95 en voor zakelijke pakketten; het is beschikbaar voor $ 29.95.

PNGOUTWin - Afbeeldingsoptimalisatie

OPSTAND:

Radical Image Optimizing Tool is gratis beschikbaar voor gebruik door de klanten. Het is een op vensters gebaseerd programma en helpt bij het produceren van bestanden van de hoogste kwaliteit met een paar klikken. U kunt het afbeeldingsbestand vergelijken met het gecomprimeerde bestand en zelf het verschil zien. De tool biedt batchondersteuning voor verschillende soorten bestanden, kleurreductie, beeldaanpassingen en vele andere identieke facetten. Het is ook een van de meest gewaardeerde tools voor beeldoptimalisatie.

RIOT - Radicale beeldoptimalisatietool

gerelateerde berichten