Zoeken

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen: Het delen van foto's is altijd een uitstekende stunt geweest om uw online aanwezigheid meer waarde te geven. Kort na het begin van online handel bereikte de beeldspraak een vreedzame stijging. Het is inderdaad van groot nut voor alle e-commerceportals, omdat mensen meer aangetrokken worden tot elk portaal bij het bekijken van de epische productfotografie. Dit artikel dat ik voor jullie probeer, is om je bewust te maken van alle populairste online platforms voor het delen van foto's die je ook zullen helpen bij het enorm vermenigvuldigen van je verkopen door foto's online te bewerken met dezelfde applicatie of hetzelfde platform.

Online gebruikers zijn redelijk bekend met Instagram. Het werd gelanceerd in het jaar 2010, waarschijnlijk in de tijd dat e-commerce onder gebruikers nog steeds streefde naar acceptatie. Het werd geleidelijk een geweldige bron om productafbeeldingen te delen en klanten aan te trekken. Veel online merken investeren hun tijd in het uploaden van productafbeeldingen op Instagram en gebruiken het als een hulpmiddel om klanten te achtervolgen voor het kopen van hun goederen en diensten.

Instagram is altijd een controversieel platform geweest. Vele malen zijn de voorwaarden voor het uploaden van afbeeldingen en andere zaken gewijzigd. Toch verliest Instagram nooit het sympathie-momentum onder gebruikers.

Kort na de komst van Instagram in het online rijk, was er een stroom van mensen die onmiddellijk hun profielen maakten en ze routinematig gebruikten. Het is net als elk ander social media platform waar u uw foto's kunt delen en meer aandacht kunt vestigen op uw merk. Nou, dit ging allemaal over Instagram, maar we kunnen geen genoegen nemen met één online platform voor e-marketing.

Ik heb gedetailleerd onderzoek gedaan naar vergelijkbare online platforms voor het delen van foto's en gebruik ze soms als een hulpmiddel om foto's online of offline te bewerken, hieronder is de lijst:

#1. Flickr:

Flickr is een op Yahoo gebaseerd platform voor het delen van foto's. Het was beschikbaar voor gebruik in het jaar 2004 en heeft veel aandacht van de klant verzameld. Veel nieuwe platforms kwamen en gingen, maar Flickr werd nooit verdreven. De diensten van Flickr zijn beschikbaar in meerdere talen, zoals Engels, Chinees, Portugees, Duits, Spaans, Vietnamees, Italiaans, Koreaans, Frans, Indonesisch, enz.

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

U kunt de Flickr-app vinden die beschikbaar is voor smartphones, Windows Phones en iPhones. Met dit platform kun je ook afbeeldingen delen op Facebook, Twitter, e-mails en Tumblr. Andere functies die u met de Flickr-app kunt gebruiken, zijn: uploaden, taggen, sorteren in groepen, sorteren in sets, enz. U kunt ook locatiegegevens toevoegen. Ook zijn er diverse fotofilters die in de nieuwste versie van Flickr zijn verwerkt. Alle filters zijn vernoemd naar een dier. Dit is het meest interessante deel van Flickr.

#2. Twitter:

TWITTER. Niemand gewoon Geen enkel individu van Gen Y is niet op de hoogte van Twitter. Ik denk niet dat ik er eerdere informatie over hoef te geven, omdat je er misschien zelfbewust over bent. Het is ook de eerste keuze van iedereen die de meest bedreven technieken in e-marketing wil toepassen. De functies voor het delen van afbeeldingen van Twitter zijn gedifferentieerd in massaspectra. Elke keer vindt u een nieuw fotofilter dat moet worden geïnstalleerd in de mobiele app of webgebaseerde tool. De gebruikelijke filters die routinematig worden gebruikt, zijn Cool, Vignette, Happy, enz. U kunt eenvoudig verschillende functies voor beeldbewerking in de app gebruiken.

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

Als je op de een of andere manier geen afbeelding met een onberispelijke look kunt uploaden, kun je altijd de wijzigingen aanbrengen door de fotobewerkingsfuncties van Twitter te gebruiken en de perfecte afbeelding te gebruiken.

#3. Pixlr:

Pixlr is opgericht in het jaar 2008 in Zweden. Het is een cloudgebaseerd hulpprogramma voor afbeeldingen en hulpprogramma's. Deze app wordt ook gebruikt voor het bewerken en delen van foto's. Het is ook behoorlijk populair onder social media marketeers. Zij zijn echter degenen die hun kennis up-to-date moeten houden op verschillende sociale-mediaplatforms. De suite werd al snel in het jaar 2011 overgenomen door Autodesk. Het platform is beschikbaar voor webgebruik en mobiel gebruik. U kunt het eenvoudig op elk IOS- of Android-systeem installeren.

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

Pixlr Express heeft verbazingwekkende functies. Het heeft meer dan 600 effecten, randen en overlays. Voor het bewerken van afbeeldingen kunt u verschillende functies gebruiken, zoals het formaat van de afbeeldingen wijzigen, de tanden witter maken, afbeeldingen bijsnijden of rode ogen verwijderen. Er zijn veel andere gerelateerde functies die kunnen worden gebruikt. Dan heb je Pixlr-o-Matic die erg identiek is aan Instagram. Je vindt er meer dan 100 fotofilters die onderverdeeld zijn in meer dan 7 sets. Het heeft zelfs betere effecten, randen en overlays dan Pixlr Express. U kunt de app ook integreren met de Google Chrome-webapp of Facebook.

Voor mensen die op zoek zijn naar professioneel gebruik, is Pixlr Express de aanbevolen optie. Als je het voor de lol wilt gebruiken, kun je altijd kiezen voor Pixlr-o-Matic.

#4. Camera +:

Apple-gebruikers hebben een voorziening van Camera+. Het is een geweldige app voor IOS, dat wil zeggen iPhone en iPad. Het is ontwikkeld door tap tap tap en werd vele jaren geleden gelanceerd. Het is ook een app voor het delen van foto's die ook is getagd op Facebook, Twitter, Flickr, enz. Je kunt hier eenvoudig afbeeldingen uploaden en ze delen op elk van de platforms die je wilt gebruiken. Er zijn meerdere ontzagwekkende functies in de app opgenomen, zoals zoom, aanraakbelichting, digitale zoom en nog veel meer. U zult merken dat veel fotografen naar Camera+ verwijzen voor: productfotografie en vervolgens rechtstreeks te delen met enkele van de eersteklas platforms voor het delen van sociale media.

Camera +
#5. Snapseed:

De overname van Picasa was de eerste stap voor Google om de wereld van het online delen van foto's te betreden. Daarna zijn er veel ultieme overnames geweest die Google rijker hebben gemaakt. In september 2012 verwierf Google een ander geweldig platform voor het delen van foto's, genaamd Snapseed. De geschiedenis van Snapseed zegt dat het in het jaar 2011 is ontwikkeld en gelanceerd door Nik Software. Op het moment van lancering was het alleen beschikbaar voor IOS, maar kort nadat Google het overnam, werd de Android-versie van Snapseed uitgebracht.

5 Vervangers van Instagram-app om foto's te delen

Tegenwoordig is het beschikbaar voor elke mobiel. Je hoeft precies geen Apple-gebruiker te zijn om gebruik te maken van de geweldige functies van Snapseed. Er is een enorm scala aan fotofilters beschikbaar in de software. U kunt eenvoudig nog een verbetering toevoegen, zelfs als u eerder een filter hebt gebruikt. Functies zoals kleurbalans, bijsnijden van afbeeldingen, formaat wijzigen en autocorrectie kunnen ook worden genoten in de software. Je hebt zowel de desktop als de mobiele versie van Snapseed beschikbaar voor je dienst.

gerelateerde berichten