Zoeken

10 mobielvriendelijke Shopify-thema's voor e-retailwinkels

Als het gaat om het kiezen van een perfect thema voor uw winkel, heeft Shopify u allemaal gedekt. Het heeft veel thema's in huis voor mensen die hun eigen e-commerceportal willen starten. Met de toenemende populariteit van mobiele shoppers wordt het bovendien nog noodzakelijker om uw winkel op die manier te optimaliseren. Hier heb ik enkele van de beste, mooie, betaalde en gratis Shopify-thema's uitgekozen die ook mobielvriendelijk zijn:

zolder

Op elke schermresolutie werkt Loft geweldig omdat het de flexibiliteit heeft om zich aan elke gadget aan te passen. Pas in het demoscherm het formaat van de browser aan en zie hoe verbazingwekkend het werkt. Ook zijn de kleuren, lettertypen en afbeeldingen gemakkelijk aanpasbaar.

Koninkrijk

Voor de kleine bedrijven is Kingdom een ​​perfect thema waardoor de hele winkel er geweldig uitziet. De homepage kan worden herschikt en het product kan worden weergegeven vanuit het midden en de voorkant. Verder heeft Kingdom een ​​responsive design en een heleboel andere standaard features die prachtig zijn geïmplementeerd.

minimaal

Minimal ziet er prachtig uit op elk apparaat omdat het een mooie en lovenswaardige lay-out heeft. De online winkel, indien aangepast met dit thema, presteert goed. Uitgelicht met verbluffende functies, is dit thema flexibel genoeg om aan uw vereisten te voldoen. Navigatiestijl, productweergaven, lay-outopties en typografie enz. Zijn allemaal wat u in dit thema krijgt.

Levering

Heeft u een grote voorraad, dan is Supply het geschikte thema. Maak uw winkel gemakkelijk door te bladeren met dit thema, omdat u snel door de categorieën en productpagina kunt navigeren.

vitrine

Gebruik je eigen afbeeldingen op het volledige scherm als je Showcase-thema hebt geïnstalleerd. Het werkt geweldig voor ambachtslieden, ambachtslieden, startende boetieks en andere nieuwe ondernemingen. Productgalerijen op volledig scherm, menu's met meerdere niveaus, retina-graphics en andere dergelijke uitstekende functies maken dit thema veelzijdig. Om de producten op een unieke manier te exposeren gebruikt u Showcase!

Netvlies

Nog een fantastisch thema om je e-commerce winkel een afgewerkte look te geven. Retina is een sierlijk thema dat een responsieve lay-out, productafbeeldingen van topkwaliteit en productvideo's enz. ondersteunt.

StartUp

Voeg een nieuw gevoel voor stijl toe aan uw online winkel met het Startup-thema. Met zijn modulaire homepage wordt de winkel een verbluffende mate van flexibiliteit geboden. Voeg uw aangepaste of kleine hoeveelheid producten toe, want Startup is een coole keuze voor veel nieuwe winkels.

Parallax

Een ander prijzenswaardig thema, Parallax ondersteunt een lange startpagina. Het is uitgerust met meerdere achtergronden die zijn uitgerust met een unieke functie om met verschillende snelheden te bewegen. Dit is een uitzonderlijk element dat diepte geeft aan uw hele winkellay-out en met het gebruik van meerdere parallax-secties wordt een mooi overzicht geboden aan de shoppers.

Blockshop

Blockshop-thema is een ruim en aanpasbaar thema dat een minimaal gebruikersinterfaceontwerp biedt om eenvoud en stijl aan te moedigen. Het heeft een responsieve lay-out en afbeeldingen die klaar zijn voor het netvlies om een ​​geweldige winkelervaring te bieden. Of u nu een start-up of een gevestigd bedrijf bent, de functies van Blockshop zijn eindeloos.

Alchimie

Voor de Shopify-winkels is Alechemy een perfect thema dat boordevol geweldige functies zit. Het is ook uitgerust met parallax-header, rijvolgorde en retine-ready graphics enz. Een thema vol ongelooflijke elementen mag u absoluut niet missen als u van plan bent uw online winkel te starten.

Dus heb je je droomthema gevonden in de lijst? Laat het me weten in de reacties hieronder!

gerelateerde berichten